b2b2

ако вие сте на тяхно място? Сигурно никак добре..... Много е лесно да усмеем другия. По ще ни е приятно да видим унизената му физиономия..... Но когато нас ни унизат ние бяга ме.... Защо?.... Защото уж сме мъже! Никакви мъже не сте..... Да и ако аз съм гей, какво?..-не ви влиза в работата ясно ли е????
Един възпитан и интелигентен човек няма да да го oсмива, а ще си замълчи?.... Но явно българина е далеч от тази дума "интелигентност"... Тъпи се ражда ме и тъпи ще си умирам.... Помислете и за другия.... Дали на него ще му е лесно?....
Да гей съм и какво? Спрете да питате!
Ако имах възможността щях да кача и "sex" с мъже, но това модераторите ще го изтрият, защото едно от правилата в сайта е: Не се качват клипове със секс сцени!
За това!

Мислете и за другият, дали на него му е приятно това отнпшение от ваша страна!************************************************************************************
Kлипчето, което беше най-много гледано(до сега)
Клипчето, което най-много ми харесва(досега)
Мъже с готини тела се натискат


************************************************************************************

Поради голямо любопитство клипчетата, които качвам са от сайта: "www.youtube.com" - спрете да питате от там са ми клипчетата! Само напишете "gay kiss" и ще ви излезнат много клипчета, които тук пък обаче ги трият! Странно защо, но тук някой клипчета, които аз кача биват изтрити от модераторите! Искам да знам защо? :(


************************************************************************************
************************************************************************************

1.Спрете да ми пишете лични съобщения от рода:
1.1"Не се ядосвай ама ти верно ли гей???" - ако малко повече сте проницателни и прочете цялостното ми описание ще разберете, че съм гей, но явно българина си е такъв кара "през просото" и недочина. За 100-ни път: Да, гей съм!!........
1.2 " б2б2 мазен, долен гей, нещастен спри да качваш такива гнусни клипчета, че ако те хвана, майкати жална!" - Казвам го официално, няма да спра да качвам гей клипчета, ясно??? Ако не ви харесват просто не ги гледайте!
1.3"Може ли да се запознаем" - не не може.. На ден получавам над 20 съобщения със същият текст. Трябва да имате много основателна причина да ми искате "скайпето"(както вие се изразявате) и ако ми допадне ще ви го дам. За по-неореантиранете:
1.2.1 Да си гей!
1.2.2 Да си би!
1.2.3 Да си ми приятел!

1.4"Извинявай, че ти пиша ама може ли да ми кажеш коя и тази песен на дедоно клипче?" - ако пак сте по-проницателни ще видите в профила ми написано с червено, че моите клипчета са сваляни от "youtube" и не знам кои са песните!

2.Спазвайте оказанията да не се получават грешки от ваша страна....

3. Ако не ви отговоря веднага, значи съобщението ви е било тъпо или без смислено. По - принцип отговарям на всикчи съобщения, но понякога не смогвам!

4. Радвайте, се че не съм дал имена(абонати) на лицата, които са ми ги изпратили тези съобщения и да видят всички колко е неграмотен българина.
За правописни грешки да не обяснявам...

Лек ден ви желая!


************************************************************************************


Не знам за кои поред път се убеждавам, че тук в този сайт модераторите са ****** (не исползвам дума да не се полуват недоразомения)
Toва клипче
TУК
също съдържа голи сцение (снимки), пак е на гей тема и е одобрено....Защо моето клипче озаглавено "Да те събудят приятно!" Беше изтрито???? Да, вярно че имаше полов член, който обаче не се виждаше, а само се подразбираше поради отличаване на боксерките на момчето!!!!!

Знаете ли че получих писмо от "sm00k3"? И тя ме помоли да не качвам толкова често (всеки ден)гей клипчета, защото много оплаквания имали??
Еми извинявайте ама почти всяко трето клипче ми е изтрито.... И се ядосвам, за това ако трябва ще качвам клипчета всеки ден, да ви създам повече работа и натоварвания.....

Дано това ви принуви да одобрявате всяко мое клипче каквото и да е то! :(:(


************************************************************************************


************************************************************************************


Един съвет, когато ми изпращате съобщение: "Прочетете това, което сте ми написали и си го проверете как ви звучи на вас." Хубаво, не ме харесвате, защото съм гей, ама това не ви кара да пишете изречения пълни с грешки.Нали така?
Между другото извоювах си врагове, който с удоволствие ще те утрепят. Когато вземе да ми се мре, ще ви повикам, вие да го сторите. За ваше съжаление това още не ми се прави и в близките няколко година няма да ми се прави! Ще ви дразня още! :Р
Знаете ли че когато чета вашите съобщения ми става адски приятно, защото те са почти еднакви. Някакви си момчета ми държат сметка защо съм качил такива клипчета, да съм ги изтриел, да не качвам повече. Хора НЯМА ДА СПРА!


************************************************************************************


ВАЖНО!!!!!!! Не си мислете, че като ми пратите съобщение:"Махни тези гнусни клипчета!" аз ще го сторя.Не, напротив провокирате ме да го правя, все почесто! Всеки ден попадам на клипчета, на които има лизбийки.Прочитам коментарите и ми става смешно, защото вие псувате хомосексуалните хора, а лизбийките какви са???????Не са ли и те хомота?а?Вие сте глупави!
Щях да забравя!:Също попадам на клипчета пт рода: "Големи цици!" "Секси кака" и т.н. Като ги гледам се отвръщавам, не от това, че съм гей, ами от мисълта, че вие се кефите на нещо, което е без смислено !!!
Клипчетата, който качвам няма да бъдат изтрити (от моя страна) И ще продължа да ги качвам!!!!!!! :Р:Р:Р
Инфо