Клип Коментар

Използвай някакъвво VPN приложение свързвано към БГ и ще тръгне :)

А другото което да добавя е, че влизам много рядко тука просто тези дни нямам какво да правя и гледам тинейджърския канал от скука, където никои хабер си няма за какво се говори. А по лошото е, че и така си остават неграмотни затова таке се мисли масово за тези болести че всеки 2ри се заразява без предпазни мерки. Предпазните мерки за главно хигиената и мястото където го правите и донякъде дали си болен и с отслабена имунна система...

Това с болестите ако се консултираш с правилните хора и тези които си разбират от работата много добре ще разбереш за какво говоря. Лична хигиена, мястото където го правиш и веднага след секса дали вземаш мерки да се изчистиш. И съответно от там след като се изчисти въпросната жена след секса даже да не си свършил в нея пак има шанс да забременее, но тя като се измие и изпикае шанса да забременее е едно към милиард примерно... не отричам ама реално погледнато няма такъв шанс да подуе корема..

Хващали се много лесно болестите без презарвативи хаха пълни глупости просто си поддържаш лична хигиена и нищо няма да стане, а доколкото до бебето.. е до там е опита в леглото :D

Според мене медът трябва да се сложи и разбърка веднага след като прасковите и лукът са готови, защото медът губи голяма част от полезните си своиства при висока температура. :)

Добре че на крадецът не му стискаше да натисне спусъкът защото щяхме да гледаме кървава баня

№6 Тука не съм толкова съгласен човека е еволюирал преди много време и е месояден. А й не всички мазнини са вредни напротив, има мазнини важно необходими за човека, но тука не е мястото да коментирам кои са.

Накратко яж зеленчуци, умри от глад ;)

и да добавя не 10произволни, а 5 фитнес упражнения и 5 street fitness упражнения

Аз бих го анализирал така.На белия пич тежестите му са леки и както видяхме първото упражнение го направи без почивка, а и е много вероятно неговия тип тренировка да е експлозивна от сорта на 15-20мин с много кратки почивки между сериите А за черния пич той е тренирал главно с собствено тегло и не толкова експлозивни тренировки, а по дълги.В крайна сметка в състезанието ако бяха 10 вида упражнения, а не 4 много е вероятно да финишират по едно и също време. :)

Не е перфектната рапърка, но песента е доста зареждаща и свежа (dance)

абе това на <2:30 - 2:45> къде се намира?

Не знам ама аз не видях бърза реакция, а съвсем нормална инстинктивна реакция...

feelmeБраво мой сложи я на мястото и!

Бих допълнил само, не че жените са по - добри шофьори напротив, ами жените спазват правилата за движение :)

Прав си и според мен трябва да се промени политиката и парите трябва да изчезнат, а ако не да се измисли друг начин без да се плаща, за най - важното изхранването и място за живеене!

Още по - голяма ще е тръпката ако е без предпазно въже :)

Много яки клипове правиш, но защо вече спря да качваш нови клипове?

Все едно гледам моите кучета :D

bitches_everywhere Пич не е зле да влезеш в реалния живот, а не в твоите измислени изчисления