beroe_forever_1916

Бог да ви благослови! Слушайте качествена музика, а не сатанистка от типа на Мадона на Евровизия! Не ви препоръчвам да слушате Мадона, Кейти Пери, Ники Минай, Кени Уест и т.н. по добре си пуснете нашата красива българска народна музика!
bg
Инфо
Клип Коментар

Чак сега го гледам за първи път..... За разлика от повечето гимназиални/колежанси филми, този наистина ГРАБВА! (yes) :|

Голяма песен! Жалко че не се чу от повече хора...

Не съм влизал в тоя сайт от месеци, ама сега ми се наложи да потърся едни рап песни, но тази песен ми излезна като предложение и направо ме отвя, много стара песен, а още я помня, поне от десет години не я бях слушал, голям пропуск от моя страна...!!!

(handshake) (yes)

Не съм влизал в този сайт от месеци, но този клип съм го гледал от друг сайт и нямаше как да не му дам (yes) , иначе е ясно че откакто Нова купиха сайта, стана много зле...!!! :-3 :)

Текста казва всичко, нямам какво да допълня...!!! :|

Тази песен с този клип олицетворяват картината в държавата ни последните години.... :|

Надявам се след 8 години да ти е дошъл акъла в главата...!!! Тази песен е от миналия век, просто не знам каква "гнусна чалга" си видял, ретро фолк песните се отличават от гнусните чалги в днешно време...!!! В тази песен музиката е напълно приемлива, дори въздействаща, е разбира се не колкото текста, той е невероятен, един от най-силните текстове писани някога не само в България, а и по света......!!!!!!!!!! :-3

Коментара ти е много точен, но можеше и да не се налага да избираме русата или черната Златка, само народа ни да не беше така разединен, човек като Каракачанов с най-добро представяне на дебатите и с ясна позиция (най-вече за нелегалните мигранти, които са проблем за цяла Европа), другите само мънкаха, само той говори по същество, ама народа си знае неговото и т'ва е... Мъка ще е с такива управляващи и с такива избиратели......!!!!!!!!

Надявам се че добре си изкарваш, а песента няма грешка, Наздраве!!! (beer)

Песен за специални хора, които ни липсват, Браво, това е една от най-смислените песни в България изобщо...!!! (yes)

Голяма песен, не я бях слушал от поне 4 години... (hazy) (beer)

(yes) Румънците пасти да ядат, това беше една от най-хубавите летни поп песни на Балканите за миналата година...! ;) (music)

Трябва винаги да се ползва и разума, много хора бъркат и действат само по сърце, а други пък само по разум, а те винаги трябва да се ползват и двете заедно, защото познавам не един мъж или една жена, които са си пропилели живота, поради невнимание или бездействие... :-3 П.П. Много тежка! Този певец има голям глас и чувство при изпяване, това се иска от един певец, а не да си скубе веждите и да си прави прическа и да пръска пари на вятъра за клипове, поради липсата на талант... (yes)

Много приятна песен, хем си има ритъм, хем има текст, с който можеш да поздравиш любимата, Браво!!! (beer) (music)

A walk to remember е любимия филм на бившата ми приятелка, а сега с тази тежка балада, направо ме върна в доброто старо време...! :| (hazy) (beer) (music)

ЗА ЦЕНИТЕЛИ... :| (beer)

Гаден живот, гадна съдба, кажи ми брат как спокойно да заспя...?! :| (music)

(yes) Такива песни трябва да дават по телевизиите и радиата, а не само комерсиални п0мии като тези на *риско и българската версия на мазната Минаж...... :/ Текст който струва много повече от всички текстове на популярните песни в този стил....!!!! (bg) (yes)

Голяма..... :| (hazy) (beer)