bggamer

Този профил вече не се поддържа от нашият екип, преместихме се в YouTube. Търсете ни като "BGIGM"cool bg
Инфо
Клип Коментар

Rick James - Super Freak класика е тази песен! :)

nice men! :)

ANTI-ЧАЛГА, metal & rock е музика не като песните на Азис или на поп-фолк певиците, повече силикон показват от колкото да пеят при това на плейбек ... (what) Чалгата е най-проклетата българо-циганска простотия която можете да измислите!!!!!!!!! METAL FOREVER! \\m//

аз го изгледах в Facebook 1 минута и ми стана лошо, но това е нормално защото слушам метъл и рок а не чалга, сега го изгледах цялото ... Викнете линейка умирам :X

какъв сблъсък само, чак двата коня умрели при удара ...

нали е первезна държава :D :D :D

xD this is cool :D

Браво приятел, супер си, добра работа по играта!

Една от най-добрите песни на "In this moment" (:

Може да е крадец но е богат, а и да минеш покрай него пак няма да разбереш че е крадец ;)

Ако искаш изобщо по-бърза работа на компютъра просто има една програма която ти позволява да видиш всички процеси на работа в момента и с нея можеш да контролираш кога да работят и кога не, което пък води и до запазване на Ram капацитета... :)

Преоразмеряването на клипа става лесно, конвентираш - обработваш го с някоя професионална програма като Sony Vegas Pro 11/12 или Adobe After Effect CS6 и си готов, с тези две програми не губиш "hd" качеството и намаля разбера на клипа за кратко

CTRL F също става, командата се използва масово от всички програми които имат модул "search". ;)

В интернет има всичко! ;)

Когато качваш Font а не както авторът на клипа е нарекъл "шрифтове", то тези фонове се качват на компютъра а не на дадена програма. Преведено на разбираем език, фоновете могат да се ползват от всички програми в компютъра дори и от Notepad ;)

И аз не харесвам чалгата, повече се кефя на метала и рока! :D

Ако не си забелязал го качва в безплатен...

Купи си един domain и един host, научи се на HTML, CCS и си направи един професионален сайт от който може и да печелиш пари ако работиш здраво над него и го поддържаш! :)

:D Не знам да ли е тъпанар но това което видях е супер смешното, човека си мисли че прави нещо... Занимавам се с програмистика и преди време сривах сайтове и това не е начинът за правене както видяхте в клипът а и това нещо не е играчка... ;)

Знам и още един начин но той е по-сложен за останалите които не учат програмистика, а този с диска и програмката е супер олеснен, браво! :)