Клип Коментар

Защо ли като се опита да се изправи те не му помагат, а го бутат обратно на земята, че го и подритват. Явно им е кеф да си го влачат по пътя :D Ако следите от гуми по пътя бяха по-широки, човек би си помислил, че и други са си прибирали приятелите :D

58 часа, не 58 минути. Ако трябва да бъдем точни 58 часа, 35 минути и 58 секунди.

Тези ритми са взети от "Balkan Beat Box - Hermetico". Може да чуете произведението, ако не сте го направили досега. : )

И аз не знам какво стана. Изведнъж спряха да излизат нови епизоди! :/

Ще има още две части на Междузвездни войни, които ще бъдат в 3D формат. И двете ще бъдат пуснати тази година, а относно Джурасик парк, причината е 20-годишнината от официалната премиера на филма и сега ще припомнят за него на хората, но вече на 3D.

"Шедьовърът на Стивън Спилбърг ДЖУРАСИК ПАРК оживява в 3D по повод 20-годишнината на филма" :)

Големи образи са. Падат, стават, изтръскват се и продължават. (chuckle)

От00:04все едно гледам началото на някой от филмите с Индиана Джоунс! (star) Много добро видео!

"Ооо, мяу-мяу!" Рико просто е върха! Много се смях с този епизод! Приятно гледане на всички фенове! :)

На която той да заема от първо до десето място, нали :D

За 3 часа изгледах и двете части на филма. Много добра комедия. Ако харесвате поредицата на Джони Инглиш и това ще Ви хареса. Приятно гледане Ви пожелавам! :)

Наистина прекрасна песен! Поздравления за избора и за превода! Как ми се иска да имах възможност да кажа някои от тези думи на най-специалният за мен човек... :( .. но за жалост нямам тази възможност! :(

Много ритмична и приятна за слушане песничка! Перфектна е за латино партита! Браво за избора! (dance) (music) :)

Знам, но при леко мръдване на мишката и времевата линия на плеъра се показва, макар и рядко. Но за сметка на това, наистина качеството е по-добро на този клип и на Showdown on Fairway 18. Мисля че нормално си се гледа и това не пречи кой знае колко.

Това е нищо в сравнение с 20-ти блок в Ямбол, който най-после успяха да съборят. С години стените на блока бяха изкъртвани, за да се извади арматурата и да се продаде. Блокът все едно беше претърпял бомбардировка. Вижте в Гугъл за какво става въпрос!

Alex Mica, considerat de multi noua revelatie a muzicii dance din Romania, s-a nascut la data de 25 august 1991 la Timisoara. Cat music.RO не ти ли говори нещо?! Продукцията е на румънци, но са решили да се пее на испански в самата песен! :)

Бъдете винаги красиви и нежни, защото Вие сте това, което ни кара всяка сутрин да ставаме с мисълта, че има за какво да се живее! Приемете моите сърдечни пожелания по случай Вашият празник, 8-ми март! (flower) (flower) (flower)

Инструментал на песента "Лудо младо".

Много ми хареса съчетанието на клипа с музиката! Рядко нещо ми харесва, но това тук е направено с любов и се е получило много добре! По почерка на превода още в началото разбрах, че Емо има пръст в цялата работа. Браво.. отлична работа! (sun)

На02:11животинчето си хапваше сладко, сладко, но май се притесни, че го снимат и замръзна на място. :D Иначе красотата е неуспорима! Не е като нашата природа, но всяка природа си има свой чар! :)