Клип Коментар

Фак да полис... ай мин Вибокса!

Кога Vbox7 ще се оправи? Отговорът е: НИКОГА!

Да, има причина – да ни разкарат, за да си бутат клиповете на техните хора по-лесно.

Защо се подиграваме с Vbox7? Защото те с нас се подиграват и си го просят.

Там е различно, но тук във Vbox7 вече трият клипове с чуждо съдържание на поразия, освен на потребителите с AVT/THE/PART. За тях няма никакъв проблем, че чак дори им бутат клиповете навсякъде, което е супер нагло и нечестно спрямо нас, обикновените потребители.

Хм, нещо се съмнявам да сте си уредили авторските права с всички тези телевизии, за да им използвате кадрите. Защо не изтриете това видео, както триете тези на обикновените потребители?

По тази логика bTV държат всичко, дори сериала на Дисни „Гравити Фолс“.

Тъй като Vbox7 вече е мега легалният сайт и трие абсолютно всичко, което не е притежание на потребителите, би трябвало сега това видео да бъде изтрито заради 08:10, където е използвана сцена от сериала „Невероятният свят на Гъмбол“ без разрешението на Cartoon Network и то взета от TV rip, а не от легален разпространител. Така е честно, нали, Vbox7? ;)

Искаш ли да гледаш речта по Путин по CN? :D

Fair use.

Като канал едва ли, като блок може би има повече шанс.

01:42: Морти от „Рик и Морти“ 5 години по-рано. :D

Същото се отнася за „Приказки за Том и Джери“, „Дък Доджърс“ и „Какво ново, Скуби-Ду?“, които също са били нови сериали и са се излъчвали премиерно по Boomerang.

Това не е копие, а пилотният епизод.

Photoshop и Sony Vegas, както винаги.

Не, в САЩ отдавна не правят/излъчват подобни реклами, за съжаление.

Изключвайки това, че спешълът от 2014 вероятно доведе до новата поредица, абсолютно нищо. Спешълът и новата поредица са правени от различни хора.

Според мен това беше някакъв PR подход да покажат, че използват млади актриси, както правят с Фин, Стивън, Гъмбол и Дарвин, но за сметка на това разгневиха фенове на стария сериал, даже и старите им актриси.

С Photoshop използвам елементи от другите емотиконки и части от героя и ги обработвам, за да заприлича на нещо. И не, нямам такива неща, даже си признавам, че не мога да рисувам.

Съгласен съм, че трябва да пускат малко повече стари анимации по канала, защото в момента дават почти само новите, но няма да спрат никоя от сегашните, защото в момента всички се справят добре. Би било глупаво решение.