Клип Коментар

Процесът на "цифровизация" ще започне на 1 март 2013 г. и ще приключи на 1 септември 2013 г., когато всички аналогови предаватели ще бъдат изключени.

Да не говорим, че вече почти всеки ден се движи с поне 10-15 мин. закъснение. Някога беше много точен и стриктен в графика си :/

Някой знае ли какво се случва с този влак. Едно че става все по-къс, но ето днес например беше само с 2 бели вагона. Какво се случва с другите 3 вагона от тази серия? На ремонт ли са бракуват ли се...?

Това е 280 или 204 нали? :P

Ама 40 серия повредени ли са или вече ще е без тях. По едно време единият съм го виждал с БВЗР8640 "Дияна".БВ1650 и БВ1625 според плана за композиране на влаковете трябва да са с 3 II класни и 2 I класа. В момента се движат с 4 ваго

Къде ли е ба-бааааааа? :D :D :D :D :D

Какво му става на този влак? Все по-къс става. Къде са другите два първокласни вагона 40-та серия? Той преди и Бистро имаше даже.

:)

Категорично! Иван и Андрей умориха Васа! То бива простотия на този свят, но като тяхната няма никъде. Васа Ганчева независимо каква я наричаха беше един безкрайно ерудиран и културен човек, силна и извисена. Поклон пред паметта ѝ.

Прекрасно! Просто прекрасно!

Респектиращо и невероятно красиво!

Абсолютна простотия!

Тези от Виваком са абсолютни кретени. Пълни идиоти просто.

Моля, оставяйте вашите коментари на български език с кирилица!

Моля, оставяйте вашите коментари на български език с кирилица!

Σαν Θεός

Голямата Вълкана Стоянова така я наричаха всички, които я обичаха и познаваха. За мен това е достатъчно да опише за най-добрата певица на Тракия. Поклон и сбогом Вълкана!

Нека да си спомним за голямата и обичана Вълкана Стоянова.