Клип Коментар

Възможно една от най-лошите комбинации 1,6 и автоматик. :D :D Но все пак колата си остава кола и си върши перфектна работа. :)

Някой има ли представа какво се случва с песента, която щяха да записват с Бисолини? В предишното интервю мисля, че беше казал, че вече са записвали. :)

Слушам я откакто излезе версията с Ф.О. и някак си сега ми липсва нещо. Може би, защото съм я слушал с негово участие. Иначе мацката е страшна и мисля, че има бъдеще като музикален изпълнител. (yes)

Има една поговорка - не режи клона, на когото си седнал. :D Лудите Господ ги пази! :D :D

"Пиша този коментар с една ръка! " (yes) :D :D :D

Бистра водица - мирна главица. :D :D

Много е зарибяващ бийта. (yes)

С една дума - брутална! Отдавна не бях чувал подобна песен и то особено с български изпълнител. (yes)

Да не мислиш, че е лесно да търсиш и намираш печелившата идея и да рискуваш? Нали пак трябват да нареждаш и плащаш за проучвания, доказателства, следене на тенденции и моди? Трябва и акъл, за да усмислиш всичко и да избереш най-ефективния подход и метод. Ако беше толкова лесно и не се полагаше труд, всички щяхме да сме милионери. Защото всеки иска, но малко са тези, които работят усърдно и упорито, и не се отказват дори когато се провалят, за да постигнат целта си!

@manivelov Много мразя хора, които казват, че толкова пари не се изкарват с много труд! Да не би с лежане и седене пред компютъра да се изкарват? Да, не се изкарват на полето, но да кажеш, че не се изкарват с труд е смешно. Толкова богати хора работят по 12 часа на един и обикалят цял свят не да почиват, а по срещи с други хора за сключване на сделки и събирания на директорите на големи компании. Да не мислиш, че е лесно? Или това, че нямат 1 свободен ден за себе си?

Кел файда да живееш 200 години в пещера, в транс - без храна, без да се порадваш на живота, а бе нищо... :D А относно разкопиките моето мнение е, че по-добре да не се правят, тъй като има вероятност да се затрие цяла култура. Все пак са пазили тайните си над 2000 години. На мен лично също ми е много любопитно и ме човърка отвътре, но пък вече на никой няма да му е интересно и ще се загуби историята и митичността. Това ми е личното мнение. :) Интересен клип. (yes)

Не стига, че го очаквах през целия клип и най-вече като застана на едно място и пак се уплаших като гръмна. :D :D

Хубаво прав си донякъде, но донякъде. Влизат и деца. Но освен деца влизат и възрастни хора, които го ползват за развлечение и не им се слуша музика и едва ли ще си пуснат анимация да гледат. Разни хора - разни идеали. :) (yes)

Бисолини? :S Почти се разплаках само като чух името му. Дано се завърне и продължи да твори! С нетърпение очаквам песента. (vampire)

Няма проблеми, нали за това сме хора - да си помагаме. На всеки се случва все пак. :)

Защо на жената краката винаги са студени? Защото са на сянка под сливата. :-3

Не че се правя на разбирач, но това не е ли сноубордист? :D

"За да взимат - давал съм, за да имат - нямал съм, бил съм там щом трябвал съм им стотици пъти..." Много силен текст! За съжаление и при мен така се получи, а накрая когато ти трябва помощ няма никого до теб.. :X

Доста интересно състезание е било за публиката на този завой. :D :D Направо като в морга наредиха колите. :D

Точно поради тази причина спрях да качвам клипове. На едни и същи хора клиповете са постоянно в ТОП40.