bulgariancyberleague

Българския Кибер Шампионат (BCL) представлява компютърно симулиран Формула 1/ГП 2 шампионат организиран от Българска Кибер Лига. Календара на шампионатите и последователността на трасетата са взаимствани от реалния живот.
В Български Формула 1
Шампионат (БгФ1) участват неограничен брой отбори, които се регистрират безплатно с молба по електронната поща. Максималния брой пилоти, които могат да вземат участие в БгФ1 също е неограничен, като на старт, един отбор може да се представя най-много от двама пилоти. По време на тестовете и свободните тренировки непосредствено преди старта могат да участват всички пилоти на отбора.
БгФ1 Сезон 2007 е четвърти поред за шампионата. Състезанията се провеждат на играта rFactor 1.255, PC симулатор разпространяван от ISI, променен спрямо състезателните изисквания на БгФ1. Състезанията и квалификациите се провеждат "On-Line". Когато участие са заявили повече от 18 пилоти, свободните тренировки и квалификациите се провеждат паралелно на 2 или повече сървъра.
Официалният уеб сайт на БгФ1 се намира на адрес: www.bcl-bg.com
През 2007 година за първи път участваме на SpeedFest, по покана на БТК и Българската Федерация по Електронни Спортове, с чиято помощ организирахме демонстрационното онлайн състезание. БТК предоставиха компютрите, интернета и наградата, а ние организирахме състезанието. В него участваха 8 пилота от БГФ1 онлайн, петимата най-добре представили се фенове от публиката на феста, двама представители на БГФ1 на място и разбира се Владо Арабаджиев.
cool
Инфо

Последни