Клип Коментар

Не знам, дали на някой може да му трябва подобна глупост. И си оправи заглавието (подсказвам - "...това ни трябва..." е грешно).

:D :D :D

Хахаха, това не е грешка, това си е липса на умения... просто няма право да се качва зад волана такава ;)

Това, че кара със 110 въобще не означава, че е добър шофьор, даже по-скоро обратното - това показва, че е безрасъден шофьор. Веднъж да и се изпречи някой човек на пътя, ще го убие и после ще съжалява цял живот, но ще е късно...

А тая какво се опитваше да прави? Някакъв танц ли беше това хахаха :D :D :D

Веднага ти казвам, кое не е вярно - първия "факт" - човек не пие катрани, като пуши - катраните отиват в дробовете му, не в стомаха ;)А ти се научи да пишеш - написал си изключително безсмислено изречение.

Обаче първият "факт" е грешен - катраните отиват в дробовете, а когато човек "пие" нещо, то не отива в дробовете ;)

Хахаха, от целия човешки организъм, това как фокусират очите ли ти прави най-голямо впечатление :D :D :D

Иначе, тази както пита в песента "Тук ли ще си когато се събдя, дори без грим"... самнявам се някои да остане, като гледам с колко грим е, явно без него е плашило :D :D :D

бахти, тая песен като я чух по радиото, чух че казаха енрике иглесиас и още някоя и че се казва накед.. и тарсенето в гоогле е "енрияуе иглесиас накед" :D :D много кофти име за тарсене са и измислили...

Хахаха, да.. мъжко момиче е :D

К'во те бърка теб колко пъти ще го качват :D

Грешна ти е статистиката. Искаш ли да се обзаложим, че съм доста по-образован и интелигентен от теб, въпреки чалгата? А за селския манталитет... твоя коментар е типична проява на такъв ;)

То ако ставаше така... айде взимай химии и си стой пред компютъра да те видим, дали ще станеш като него.

(no)

Ако беше на предаване като това дето журито са с гръб към участника, нямаше да го оценят толкова високо.. можеше даже и никой да не се обърне ;)

Ами така е.. като не става за нищо, поне вентилатор да има.

Всички го гледахме, разбрахме какво казаха :D

Тези трябва да ги затворят заа доста години...

Ами какво да направят хората, няма смисъл въобще да тръгват да ги гонят. Ако зависеше от мен, щях да разреша да стрелят по такива боклуци, като тези с моторите.