Клип Коментар

Ма.ната и на Русия! Аз обичам България!

Човек без семейство и деца, който за 56 год. не е могъл да създаде трайна връзка в живота си, явно нещо му хлопа. В Америка когато хората избират президент първото нещо, което гледат е дали има стабилно семейство около себе си.

Екипът на VBox се е превърнал в инструмент за политическа пропаганда! Няма как иначе да си обясня как така клипчето на никому неизвестния inspector_bojkov, при това остаряло като съдържание, да се появи в ТОП40.

Целият ти клип е пълен с противоречия.Младите винаги са били едни и същи. Ако си мислиш, че по някакъв начин се различаваш от родителите си, когато са били на твоята възраст, дълбоко се лъжеш.

"i seе no reason for you to cry" би трябвало да се преведе "не виждам причина да плачеш" а не "не виждам причина да плача за теб" както е в клипа. Да не говорим, че думата "обЕсня" не съществува в българския език.

Tрябва да се забранят емотиконите. Прекомерната и употреба води да дебилност.Иначе песента е страхотна :) :( :D :/ :|

Ама верно ли?

Браво, невероятен превод! Моля се да успееш да съхраниш поетичната си душа.Защото моята я изгубих...

Преводача направо се е из..ал с този превод.Безуспешен опит за поетичен превод, променя смисъла на текста.Барем да се беше поинтересувал по какъв повод е написана песента!

нека застане лице в лице със себе си

Най- яката нощ ;)

Абе дрисльо, написал си България с малка буква, пък на националист се правиш. Зомбирали са те, да знаеш.

Боят не разгражда, а изгражда. :D :D :D

Присъединявам се към мнението ти :)

Страхотен превод! Браво!

Ебати тъпия спорт. През 90% от времето тоя ги млати, докато са паднали.

От пушенето наистина няма никакъв смисъл, ама и тия лъжат като за последно. Един от двама пушачи умирал от цигарите- това просто не е вярно.

blue означава както синьо, така и тъжен. Смисълът се определя от контекста.

Да живее България и всички българи!

"...иначе са печатани такива през световната криза...тъй като тогава един хляб е струвал 50 долара..." По- голяма глупост не бях чувал. И кога беше тази световна криза?