Клип Коментар

Е не :D :D :D :D (yes)

Весело изкарване на новата година! :) (party) (beer) (burger) (dance)

Още не. :)

Не желая да разпространявам незаконен софтуер. Можеш и сам да намериш. :)

Дадохме (no), защото го повтарят тоя епизод.

И на мен 7 най- много ми харесва. По- лесен и удобен ми е от 8.1. :)

Все пак трябва да се гордееш със себе си. Щом го е копирал, значи правиш добри клипове. Пък и няма значение, защото пише кой наистина притежава видеото. ;) :)

Разбира се, че ще ти помогна. Вече съм планирал урок за субтитри. :)

Хайде сега, не съм единствения, който прави Preview на Windows 10. Те и в Youtube ще излязат клипове на различни езици. Все пак, нов Windows, не е какво да е събитие. А и нищо не ме спира да кажа мнение. Не оплювам никой, а споделям мнеие. Май нещо не си разбрал добре.

(no) Не е хубаво. Цамтасиа не е достатъчна за интрота. Използвай Афтер Еффецтс или Вегас Про. А музиката мисля, че си я взел от едно интро на Равен Про Десигн за Вегас Про. :)

Здравей, за да си върнеш прозорчето и си с най- новата версия на Sony Vegas- Pro 13, трябва да избереш View- Window- Video preview. Ако не си с Pro 13, а с по- стара версия, трябва да цъкнеш View- Video Preview. :)

Много интересна история. :) (yes) Без ку*ви, изневери и т.н.

Такива хора като мен- потребителите. Например сега получаваш (no) от мен. :) Като получиш значката за доверен профил COOL, ще можеш и ти да гласуваш. :)

(yes)

И аз. :) + 1

Някакъв олигофрен решил да се прави на велик.

Преди да добавиш видео ефект, трябва да срежеш видеото там, където искаш да свършва ефекта. Срязването става като отидеш на желаното от теб място и цъкнеш "S" от клавиатурата. След като направиш това, ще имаш 2 парчета видео и добавяш ефекта на частта, която искаш. :)

Пореден епизод за ку'ва. :X Иначе майката много добре си изигра ролята. (yes) :)

(yes)

Моля, без хейтове! Ако не ви е харесало видеото, бъдете хора и напишете тук какво точно не ви харесва и какво може да се подобри. :)