cinematic

В "Cinematic" ви очаква много интересни класации, както и информация за предстоящите филмови заглавия. Освен филмите, ще си говорим и за сериали. Заинтригувахме ли ви?

Инфо
Клип Коментар

Какво общо имам аз с това? Като не ви харесва пишете им съобщение, а не да ми спамите по видеата. :)

Това видео е по идея на shapunder! Благодарим за предложението! (bow) :) А ако и вие искате да видите определена класация, оставете ни коментар под видеото или ни пишете лично съобщение, и ще се постараем да я направим. (:

ЕмДжиКей ги разби! :D

Уникален текст! Браво на Венцислав Чанов! (bow)

Със сигурност е било страшно шоу! :)

@hellishpain възможно е, втората книга не съм я чел. Само първата. :)

Няма още обявена дата. :)

В седмицата от 01.01. до 07.01. 2017г. всички филми, които имат премиера в България са на 06.01., така че вземете се успокойте малко и не ме учете как да си кръстя клиповете. :)

Здравейте и честита нова година! Класацията не е базирана на моите предпочитания, а е базирана на мнението на т.нар. критици. Нормално е да не сте съгласни с нея, нормално е да ви харесват филми или било то сериали, които повечето не харесват и критикуват. :)

Здравейте и честита нова година! Благодаря за милите думи! (bow)Можете да се абонирате и така ще можете лесно, бързо и интересно да следите предстоящите филми, които ще излизат, както да гледате интересни филмови класации. Освен филми си говорим и за сериали.Иначе на мен само ми допада Паднали ангели и сигурно ще го гледам, иначе наистина тази седмица няма нищо интересно, което да може да ме грабне и мен, но скоро идват много готини филми и нямам търпение. :) До скоро!

Нямам търпение за 50 нюанса по-тъмно! :D :)

(love)

Ала бала портокала :D

Не, за жалост, но предполагам, че скоро ще има повече информация. :)

(love) Нямам търпение да излезе!

(yes)