commoder

Failure is not an option!

grp bg
Инфо
Клип Коментар

Не ти ги е откраднал той, намери грешката в себе си. Цената имам предвид. :)

Хората парите си правят с торент тракерите, ще им спрете друг път... Пиратството е хубаво нещо за бедните държави, а и хора най-вече. :) Ако искаш да изтеглиш игра, филм, музика не може да даваш пари за тях, не че омаловажаваш труда на девелоупъра, но поради простия факт, че сме бедни. Оставете хората да живеят, някои са доволни вечер да гледат един филм след тежкия ден, който са имали. :) П.С. Замунда е "жива" .

Дреме му. :) Ще влезе за 1 ден, ще събере хонорара и ще си плюе на петите. :D А относно Vip Brother - Не знам как има хора да го гледат това мизерно предаване, пълен минус....

Голяма простотия е да купуваш кола от автокъща, сменят изминатите км, ако има нещо износено го сменят, излъскат я отвътре, измиват я и айде да се хваща бъдещия собственик... Тя колата, ако си е поддържана, км не са от такова значение, за това като си купувате кола сменяйте основните неща... :D

Хахахаха, няма такъв филм. :D :D

Мен още повече ме радва като чуя някой да казва - "Виж каква количка съм си намерил, на 15-20 години, а е само на 160 000 км". :D

Че ти заради тях ли правиш тяло? :)

Отдавна не се бях смял така на такъв скеч. :D Браво на момчетата, чудесно видео.

И ще патиш още подигравки, ако не се научиш да пишеш грамотно. :D

AJ бил най-добрия боксьор, на баба ти трънките. :D Много от тежката имат огромен шанс срещу него, да ти изредя ли някои? Аз пък не съм сигурен, че ще бие Кличко, понеже може да е на 40, с позабавени движения, но има техника, която на AJ е чужда.

Какво ми пишете коментари от рода на - "Браво" , "Така им се пада на журналята" при положение, че това "леке" кара със син буркан върху колата си, хората пускат жалби, че няма право, а той им тегли майната по телефона... Пфуу, всеки 2-ри за голям бияч се има, ама се научете, че рано или късно на такива жалкари им излизат мръсните дела. ;)

Естествено, то извън населено място да караш с 200+ км/ч е разрешено... Ако изпреварваш този пред теб знаеш ли този с мотора колко бързо ще ти излезе? Надявам се си се качвал на мотор, и знаеш какво е поне да си се движил с 100 км/ч .

Посерковци... И после ще ми правят кампании - "Пази моториста" . Той да не спазва ограничения, а да се надява все тези с колите да отстъпват.

с тоя нежния глас... :D

Играта не е виновна, а тъпите им тикви на тези малоумн ици... Като не си ценят живота, да правят каквото си искат, техен си е. Не ни занимавайте с подобни глупости..

Нито едно от посочените не оправдавам, казвам, че зависи от човека дали ще вземе подкупа или не.

Сякаш пък такива ситуации се случват само в Русия... Навсякъде има корупция, не забравяйте, че това зависи от човека. Колко от вас честно, биха дали 20 лв на полицай, за да не ви пише глоба?

Схемата е проста. Имат идея, развиват я, правят видеото ( естествено, че нагласено ) и печелят пари от Ютуб по лесния начин. :)

Какво лошо има да тренираш даден спорт? Не е задължително да скачаш на всеки един, за да се правиш на бият и прочие... А и клипчето е направено с цел забавление, и детето нищо няма да помни. :)

То не е въпроса само до вица, пич. :) Aко актьорите не го изиграят както трябва, надали ще ти е смешно.