computerlessons1999

Ние сме съвсем нови, но повярвайте знаем всичко и сме готови да ви помогнем в каквото и да е. Може би, ще се попитате има ли ограничения в нашите знания, не няма. Ще можем да отговорим на всеки ваш въпрос, независимо колко време ще ни отнеме да напишем
всичко, което желаете и да ви разясним. Ако имате въпроси, пишете ни на лично ще разясним всичко, подробно, лесно и ще ви го повторим колкото и да е нужно. Може да не отговаряме на вашите въпроси светкавично, но знайте, че това е поради причина, която ще ви хареса. Правим наша система за създаване на сайтове, форуми, приложения, магазини и в нея ще има домейни от типа .tf , .tk , .et.tf и др. Ще си създадем форум и сайт с нея и се надяваме да ви хареса. След като е готова ще качим файловете й тук, в страницата ни и ще се радваме да бъдем полезни. Първо ще качим файловете на системата, другото (по-лесното) ще оставим за по-нататък, като изработката на сайта и другите глезотии, които ще предлагаме. Ще предлагаме и хостинг услуги (безплатни) , които за безплатни ще имат перфектните възможности. И за радост всичките ще пристигат до Вас с автоматичен email от системата и в него ще има данни за най-известния cPanel. Ако знаете, ICN.BG разполагат със собствен cPanel, темата, опциите са същите но има и опции, които те са си включили с помощта на сървъра. Ние също ще разполагаме със собствени и качествени сървъри, които ще бъдат наистина задоволяващо бързи. Имаме доста въпроси "как да си направим такъв сайт", но за жалост ние нямаме право да ви дадем този отговор. Инсталацията на нужната система изисква number, за който по принцип се плаща много висока сума, но има начин да се инсталира без този number, но по принцип тези, които знаят това може да се каже, че разбират "компютърната система". Ние нямаме право да издадем тези лесни стъпки, за голямо съжаление. Но за радост може да отговорим на всички др. ваши въпроси. Благодарим Ви.

Понеже вече света влиза в компютърната ера решихме да покажем на хората, че компютъра не служи само за игри, а на много други полезни неща, които ще ни трябват в живота. Навярно не мисля, че някой от вас , тинейджърите , иска да става работник във фабрика, или да е пощальон, а иска да стане СОБСТВЕНИК на фабрика, а не работник. За да постигнете това, няма знанията да Ви паднат от небето в главата, а Вие трябва да ги вкарате там. Ако можеха, компютърните специалисти, да вкарат в главите на хората техните знания, света ще е много лесен. Нямаше да има деца, които да просят денонощно, нямаше да има глупави хора, които ще работят във фабрики , а всички щяха да бъдат милионери. Повярвайте, за да си намерите престижна работа, трябва да знаете поне половината от всичко за компютрите, без неговия състав (отвътре-просто казано) , разбира се, ако искате да ставате "техник" това ще Ви е нужно, но ако искате да ставате компютърен СПЕЦИАЛИСТ , трябва !! Ние търсим екип, тинейджъри-специалисти, но за съжаление под 20 години. Създателите на този сайт, един до един , са тинейджъри. Имали сме си работа с над 20 години, но все завършвахме зле, затова желаем нашите администратори да бъдат тинейджъри. По принцип тинейджъри са от 13 до 19, но една годинка няма да е проблем. Благодарим Ви, отново!

Търсим екип наистина спешно. Разбира се, ще търсим и ние, но ако случайно разбирате "компютъра" моля Ви пишете ни, за да станете част от нас.
Инфо