Типично

Типично е български комедиен канал за забавни видеа, включващи сериал, скечове, влогове и още други. Очаквайте нови видеа всяка седмица и се абонирайте за да не изпуснете нито едно.

*ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ОПИСАНИЕ ЗА ДА НИ ПОСЛЕДВАТЕ И В СОЦИАЛНИТЕ
МРЕЖИ*
cool grp bg avt part
Инфо
Клип Коментар

Те дори са едни от най-интересните епизоди - няма да съжаляваш ако ги гледаш. Само ще трябва да ги намериш в YouTube в нашия канал "CybertronicStudios". Поздрави

Дам :)

@mower - грешка (не ни е първата :D но и на теб вече ти се повтарят) Не ставаше въпрос за теб. А за @neanderthal (може да обърнеш внимание какво е писал) и съвсем оправдано го успокояваме, защото се ядосва ненужно и споменаваме че няма смисъл - просто да не се ядосва на какъвто и да е коментар от който и да е.

@mpower - Съгласни! (y) За нищо не ставаме - But we embrace it! ;)@neanderthal - Спкойно лол ясно че дори да качиш видео, как спасяваш деца от обърнат автобус, пак ще има хейт - свикнали сме от ден #1 :D Че всички сме си идиоти така е - че сме и ние хейтъри... също не го крием хаха.. Предпочитаме просто да хейтим по смислено (поне се опитваме :P )

От 200 видеа се случило 4-5 пъти да видим нещо и да го направим защото ни харесва... и за разлика от други, не споделяме снимка, а си правим труда дори да носим диван и да заснемем цяло видео. А пък ти си бъди #разочарован и продължавай да гледаш безплатно забавление :)

... И често казвам "да" и започваме да снимаме, защото съм съгласен "Типично" да подкрепи позицията им. Мен не ме бърка той дали отваря или не - бърка ме че в БГ правят неща които навън не. Също така мое мнение е, че когато някой е в сферата, е по квалифициран да коментира. Особоено ако неговата практика е добра.

Много хора се съгласяват с него и то без да отварят заведение - това не е фактор. Тука е случаеност. Разликата е, че повечето хора си го мислят, но нямат възможност да бъдат чути - ние имаме и се възползваме от това, с надеждата хората да обърнат внимание на дадена тема. Дали малък или голям проблем - и от малките промени може да се постигне нещо. И често когато искат да коментират подобна тема, ме питат (като режисьор) дали удобрявам.

Средно Бургас - Основно Австрия :)

Бургас

Точно този модел не се продава повече. Но има много подобни модели в много различни магазини.

Сериалът не е забравен, но е най-труден за изпълнение. И не си струва трудът който се влага в сравнение с по-кратките видеа. Търсим спонсори, с надеждата, да продължим историята на Филип & Co. Поздрави

Погледни описанието на видеата: youtube .com/user/SmqhBG/ Просто със закъснение ги качваме тук.

Правилно! ;) Аматьорско (yes) и това е целта. Ако имаш желание да гледаш по-качествена продкция, си свободен да помогнеш финансово на някой от всичките "влогъри" и така да си гарантираш че ще останеш доволен. Поздрави

@alf_1 - Не се предавай! Не обръщай внимание на хейтърите и продължавай да бъдеш смел! ;)

Всичко е тук ;) Кажи кой търсиш - ще те насочим. ПоздравиПП: И ние понякога се бъркаме и не помним :D

И там сме ;)

Няма страшно. Не се разпада, а даже обратното - разраства се!Така ще има повече разнообразие и по-често ще можете да се забавлявате с наши видеа - вместо да пускаме само по 1 на седмица. ;) Поздрави

E01 - http://vbox7.com/play:bda5fc77fbE02 - http://vbox7.com/play:54f4d8ad99

Качват се в рамките на 48 часа след вБокс. Съответно не би трябвало да има проблеми да се гледа в YT. :)

http://vbox7.com/play:c20885ff53