Клип Коментар

Тоя Мегъз много противно влечуго ве. Бах ти крокозъбела. :o

И най-гилемите проститутки в фолка. Яко зараза.

Екзотично пътешествие, но кулинарно! Вижте гнусотиите, с които се глези Антония Петрова в карантина

Това е тест за педали бе.

Хахахаха малоумници със селфи, а после мъртавци със селфи.

Поредната жертва която от малки ги учат как да станат големи ку-ви, и лансират насам на там и да станат скъпо платени певици на "микрофона".

Какво да се очаква от малоумни уроди да си правят самореклама за сметка на невинните датски същества. Какво ме интересува че тая пача се е шибалаа някъде и некакъв си там мухльо щял да го гледа за негово. Дреме ми на чепа за тия, кви са не знам.

Ко ни занимавате с ти я пидирунгели.Аман от гейскии истории.

Абе, престанете да ни занимавате с някакви малоумници дето не ни интересуват кво правят по цял ден. Само реклами си правите между вас там така наречените "VIP" уроди. Давайте за истинските хора по света и у нас. За тези хора дето се гърбят от работа по цял ден за жълти стотинки и се радват истински когато им се отдаде случай да отидат на почивка на море или планина.

Тоя курволяк много тъп ве. Тая кв е бе, ааааа пачавра.

кви звезди ве, бахти упадналата паплач

Боклуци

Кво ме интересува тоя манжалеско та го давате бе.

Аман от малоумници

Малоумник, коментирай че това е сцка- София от Ловеч. цска умре-фалира, нямаго, Сега Литекс е цска-София от Ловеч. Свиня изродска не същестеувате. Сега сте зомбита.

Бах ти малоумните същества. То тоя селскии пръчки в София става все повече. Тия ако не бяха толкова грозни можеше и да ги съжали човек.

А на улицата за прости.....ка (headbang)

Абе пидал много говориш на миеко ва ми то пишката ти и тя е мака ве малииииии голем пидал хахаха

поредната малоумна пикла дето и се пика а тя си мисли че и се ебе и вече е пачавра и музикален инвалид, жалко за баща и Орхан

типично тъпо