Клип Коментар

Малко след битката с Момошики самата манга не беше нещо особено, поне 2 чаптъра.. Та това сега по мангата ли е ?

Ибаки ?!?! Шиппууден ?

Следиш ли мангата.. ? Щото са бая заплашени.

Рядко филъри са ми интересни.. следващите обаче ми изглеждат обещаващи. Даже нямам търпение за следващия.

За нас не винаги е просто секс, човек, я се стегни.. и не, не е евтино от ваша страна да си легнете с нас на първа среща или много скоро след нея. Вие си лягате с момчета и като не ви хареса секса.. сменяте. Момчетата дето бройкат - винаги гледат още и още и им е все тая дали можете нещо в леглото или не. То тия дето много бройкат сигурно не им става щото то просто няма тръпка.. тоест пича го подава колкото да свърши и все тая. Та не е евтино от ваша страна щото всеки има право да си прави кефа и като не му хареса да сменя, нали така?!

...

Някой да има информация колко още филъри ще има? Последния епизод беше 65ти :Д.. ?! @trey_91 следиш ли мангата, следващия чап, ще е филм+ освен ако не удължат нещата, както обичат да правят.

Края на една ера..

Същност те в близкото бъдеще имат ли някви планове да пуснат нещо по мангата.. То не че има голям смисъл ама все пак. Те могат така 1 година да си правят филъри.

Дано да са 2.. щото станаха повече от 20 седмици филари...

Чак пък.. :/

Ужассс.. дано да не са до 90-ти епизод само филъри, човек, тва са близо към 20 седмици .. ( 5 МЕСЕЦА ?!?! ) Най-лошото, е че .. мангата е 1 на месец, което ме навежда на мисълта, че има и някъв такъв шибан шанс филърите да са много... Другото, на което се надявам е ако има нещо подобно на shippuuden (ако са измислили) да започне по скоро щото Наруто има 9 сезона (5 години) преди хрониките 2008.. не ми се чака толкова, честно.

Не мога да разбера - 15 човека спойлвате едно и също.. защо ?

Начи Момошики като villain не е нещо впечатляващо освен, че е силен, but ofc he will be.. ама Мадара си остава топа в цялото аниме. Един интересен plot според мен: сещате ли се кво можеше да прави Мадара с мангекьото си.. ама да кажем, че Кишимото е нямал друга идея да го победи :с ..

Най-изпълващия епизод от години насам, доста по-добър файт (с Кагуя и Мадара не са нищо особено сравнение с този, а тва е само един епизод) от този във филма и да кажем, че чакането си заслужаваше. И тва чибаку тенсей.. пф пф пф връщам се в 2014:Д .. Любопитно ми е дали Мадара щеше да го бие тоя имайки предвид, че даже не видяхме всичките му техники поради тъпия начин, по който умря.. 100% че щеше да извади още нещо освен лимбото и другите му извънземни шитни.

Я, че ми е интересно, откъде знаеш, че Митски губи? 50/50 съм аз що пък да не си използва силата? Аз доколкото знам не му е забранено, по-скоро е по-добре да не я показва сега за да не показва колко е силен същност, а не че му е забранено? А Боруто v Сарада v Митски не знам как ще стане ... ?

Дано да не го използва дълго.. щото ще е бахти бозата.

Ебати рекламите брато. Иначе на тая песен и да й объркаш текста се в гъз. Добре, че е Софка, че да има шоу. ;)

Определено ги е убил с тоя трак преди 6 години .. (love)

Ъм.. wtf?!