de_lka24

Търсете хоратa!
Инфо
Клип Коментар

Страхотни са! С всеки епизод ще има освежаващ ментов бонбон за всяка от нас, според типажа, с който се оприличаваме : Д

Хубава нова посока на поредицата.

Много силен епизод! Браво, момчета!

Добрият родител ще отгледа детето си, мъдрият ще го научи да оцелява. Много сте сладки!

Добър си, можеш и по- добре, най- добрия си...Лошо момче, все по- лош ставаш, най- лошия от всички...Самите ние оценяваме непрекъснато децата си. Естеството на живот в общество е постоянна класация. И, за да сме им полезни , трябва да им помогнем да осмислят оценяването в училище като признание за положен труд, натрупани знания, талант.

Тук е тънкостта да обясним , че не се оценява личността им, а само моментния резултат от някаква дейност, че оценките са субективни, доколкото учителите също са хора. Че има химици, математици, спортисти, така че всеки ще бъде по- успешен в една област от друга. Но оценяването е компас, налага се да свикват.

Много тъжно! Изглеждаше ми по-романтична историята в кратката версия. Истината е, че колкото и далеч да отиде душата, тялото е това, което я държи тук, при нас, на Земята. А то е крехко и уязвимо. Толкова безмислени жертви по пътищата| Хора, мислете активно!!!

Голяма жена! Никога няма да се почувства самотна, изоставена, защото е имала безрезервната вяра в Боян и веруюто му за живота.

Наталия, изглеждаш чудесно! Поздравления за ентусиазма (yes)

Миналата година Кристиан вдигна много летвата. Bones е космополитна, с въздействаща музика и имагинарен, вълнуващ текст... Трябва да отиде много напред!

Да кажем, че няма да скриеш шапката на никой там. И не е място да избиваш комплекси. Но има хора авантюристи, ентусиасти, те и тук се оправят. Искат да видят друг свят, друга организация, друго мислене.

В най- обикновения магазин учат продавачите на любезност и отзивчивост към клиента! Може ли зам. кмет, в 21 век, да бяга като гърмян заек от журналисти?!!!!!

:D (yes)

Хубави предложения (yes) Този с Джим Кери е идея :)

Наистина, тръгнах си тъжна. Донякъде обидена, че така демонстративно се набляга на мръсното, гадното, бедното, жалкото в живота ни тук, като че непременно трябваше да ми се даде и някаква надежда. (think) За да се успокоя и вечерта да си намеря сини мисли, с които да заспя пак окрилена. А вероятно точно това не искаха да става, хората, които направиха този филм- да се успокоим и да заспим.

:) (yes) (love)

Дай, Боже, всекиму молитва в песен!

(star) (love) (star)

Какво ли няма по света! И непоносимостта на организма, ако така наречем алергиите, към околния свят, става все по разпространена болест.

Горкичките! Страшно е да си толкова различен за единствения живот, който мислиш, че имаш!!