Виреят ли градски кифли в тежка селска среда? 5 размишления по темата

Габи и Криси стъпват на село, но дали ще се задържат?

Яко е! 10 0
1 751 · 1 751
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо

Краят на септември! Има ли по-добро време от това да запретнем ръкави и да се върнем на село? Отговорът е: категорично НЕ! 

Е, не говорим за по принцип, може и за по-малко, но все пак - защо не?

В това явно са се убедили Габи и Криси от "Принцеси под прикритие", които очевидно са се отдали на селски изживявания в чист смисъл. Или поне това става ясно от промото на новия сезон на предаването.

Имаме обаче някои добре подплатени доказателства, че принцесите ще се справят по-добре от очакваното. 

1. Могат да реализират продукцията

Земеделският живот, колкото и да е романтичен, в крайна сметка опира до градския. А Габи и Криси могат да продават продукция и го доказаха.

2. Имат опит със селскостопанските животни

Щраусите може и да са сравнително екзотични животни, но пък са все по-популярни, а земеделието с тях е печелившо. Габи и Криси са се справяли и с това.

3. Могат да се справят със селскостопанска техника 

Габи и Криси смениха гуми на скъп автомобил. И то по токчета! А както знаем от някои популярни лафчета в социалните мрежи, тракторите са по-скъпи дори и от лъскавите коли нов внос по моловете.

4. За Габи и Криси няма трудна работа

Направиха го в таксито, защо да не го направят и на полето? Имаме предвид, че работиха. И се справиха доста прилично като за първи път.

5. За тях няма нищо гнусно

Помните ли епизода с маймунката Алф? Тогава те влязоха в клетката с кофа и лопата и свършиха това, което трябва да бъде свършено. А където са маймуните, там са и овцете, да речем. 

Яко е! 10 0
1 751 · 1 751
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо
Регистрация: 13.05.2015 г.
Гледана от: 0 потребители за 24 часа
Виж цялото описаниеСкрий описанието