deeppurple2

И преминах към тъмното.

Този който знае всичко за теб, знае как точно да те нарани!!!
Татко ми казваше....
После себе си, най-много обичам мене си!
Мога само да допълня....
Колкото и егоистично да звучи, всеки
трябва да го запише със златни букви в дневника на живота си.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Упссс ... Е прав той много!

Един от сървърите ни е претоварен и се опитва да избяга.
Стискай палци и скоро ще сме онлайн отново.

За успокоение защо не изпиеш чаша чай или пък да метнеш една он-лайн игра във vgames.bg

Повторен опит след 30 сек.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Иродиада мразеше Йоан Кръстител. Пустинният пророк се беше осмелил да я нарече прелюбодейка! /Тя беше напуснала съпруга си Филип, за да се омъжи за неговия брат, цар Ирод./ Сега нечестивата царица реши да използва влиянието си над Ирод, за да си уреди сметките с Йоан. Като начало го убеди да арестува пророка. След това поиска екзекуцията му, но Ирод отказа. Той знаеше, че Йоан е истински пророк и се страхуваше от политическия отпор на народа.

Най-накрая Иродиада измисли хитър капан. Когато Ирод запланува тържеството по случай рождения си ден и покани всичките си приятели и благородниците на царството, тя уреди дъщеря й Саломия да танцува по един съблазнителен, похотлив начин. Иродиада се надяваше, че след като царят изпие няколко чаши вино той ще попита Саломия какво желае да получи като възнаграждение за омайния си танц.

Зловещия й план се разви дори още по-добре, отколкото тя бе планирала. След танца на Саломия, Ирод произнесъл една помпозна клетва: "Каквото и да поискаш от мене, ще ти дам, даже до половината от царството ми" . Докато гостите на тържеството аплодирали царската щедрост, Иродиада прошепнала нещо в ухото на дъщеря си. След това момичето шокирало всички, поисквайки главата на Йоан Кръстител! Ирод бил поразен от молбата, но всичките му приятели го гледали и очаквали отговора му. Царят трябва да спазва думата си, така че той неохотно се разпоредил. През същия ден великият пророк бил обезглавен в един самотен затвор.

Но това не е бил първият случай, при който екип от майка и дъщеря са заговорничели с правителството за преследването на Божиите люде.
cool com sub
Инфо
Клип Коментар

Добре, че Боб не е сред живите.

(yes) (yes) (yes)

(hug)

(yes)

Дали?!

аммм да :)

Имах нужда да видя нещо такова. Имах нужда да чуя подобен коментар от Глоувър. Имах нужда да видя и чуя как гилън пее нито едно негово парче.

Бахти..... Ларса за Дийп...Якооооо...

Сички на тепиха :D (drink) (drink) (drink) (dance)

:) (yes) (broken)

:D Нямах представа, че е такава гнус. Добре, че бокса се превърва в порно сайт, та да се светна.

много рамщайнско започна...... да беше продължило.. :)

Ми да, готина си е баладката, въпреките трите минуса :D

Какво би трябвало да означава определението "бронирано човече"

Истина та е от....до

Гневът ли :)

(yes)

Ми то няма и по 30 литра на калпак.Браво на Божиите служители!Аз лично съм ЗА запазване на Божиите традиции :P

Джоузеф Сталин също е сериозно попадение.

Не, браточка. Оръжията не са заменени с уоки-токи.Само ъгълът на заснемане е друг и същата пушка прилича на радиостанция....лек пропуск на манипулиращите.... открий десетте разлики в мимансите на държащият уоки-токи-то.