Мона гушна първородно бебче! Как кръстиха момченцето?

Актрисата качи снимка на сина си в Instagram

Яко е! 33 1
13 967 · 13 967
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо

Мона Гочева стана майка на момченце! Любимата актриса, позната ни от "Пъзел: Похитени" и "Секс лафче", побърза да се похвали със снимка в Instagram:

"Две ръчички дадоха смисъл на всичко! Обичаме те, Никола Радославов Гочев", написа Мона в Instagram, като от публикацията става ясно, че малкият Никола се е родил на 19 януари. 

Виж още: Сладки проблеми мъчат Мона, красавицата в напреднала бременност

За разлика от практиката на други популярни личности напоследък, Мона до последно не издаде какво име са избрали за момченцето. Наричаше го просто Бам-бам.

Виж още: МОНА: Била съм бременна по време на снимките на ''Пъзел: Похитени''!

Актрисата разбира, че е бременна едва в четвъртия месец на бременността си. В интервю пред Vbox7 преди време тя дори сподели, че по време на снимките на "Пъзел: Похитени" е била бременна. 

Яко е! 33 1
13 967 · 13 967
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо
Никога не казвай сбогом, ако все още искаш да опиташ. Никога не се предавай, ако все още можеш да успееш. Никога не казвай на някого, че не го обичаш повече, ако не можеш да го забравиш...


‎"Невъзможно е" - казала гордостта. "Рисковано е" - казал опита. "Безсмислено е " - казала причината. "Опитай"" Можем да се стремим да следваме наръчници, да контролираме сърцето си, да имаме изработена стратегия на поведение, но всичко това е безсмислено. В крайна сметка решава сърцето и това, което то реши, е правилното."

Край река Пиедра седнах и заплаках - Паулу Коелю
"Не се надявай да признаят усилията ти, да открият гениалността ти, да разберат любовта ти. Не се колебай да приключиш с даден етап, не от гордост, от некадърност или надменност, а защото просто не се вмества в живота ти. Затвори вратата, смени диска, почисти дома си, изтупай праха. Престани да бъдеш този, който си бил и се превърни в този, който си всъщност...!"

Паулу Коелю, "Захир"Всеки заслужава да изживее своята любовна приказка!


Любов, липсваш ми! Искам пак да усетя нежния ти аромат по кожата ми, искам пак да почувствам така сладките ти целувки по устните ми, искам пак да погалиш лицето ми с твоите нежни ръце. Знам, че искам прекалено много.... Знам, но не издържам... Не искам да съм отново сама. Тази смота ме погубва бавно, малко по малко. Болката, че съм сама всяка вечер и всеки ден ме изгаря жестоко, без капка милост.


" When it's real, you can't walk away."


Никога не казвай сбогом, защото сбогом, значи да се отдалечиш, а да се отдалечиш, значи да забравиш.

- Питър Пан
Смелият върви напред, умният гледа напред.
Всички останали отиват там, където другите ги заведат.Понякога животът е голям скъперник - човек прекарва дни, седмици, месеци, дори години, без да изживее нещо ново.
От друга страна, след като отворим някаква врата през нея нахлува една истинска лавина. В даден момент нямаме нищо, а в следващия получаваме повече, отколкото можем да понесем


" Ще влезна тихо. Кротко ще приседна,

ще вперя поглед в мрака да те видя.

Когато се наситя да те гледам –

ще те целуна и ще си отида." "Прощално" - Н. Вапцаров“You don’t always win, but every time you lose, you get better.”
http://25.media.tumblr.com/b5e7a3232256a9528c0644d09b284d89/tumblr_muyz95GioZ1rp8g6po1_500.gifСкъпо разстояние......
Знам, че благодарение на теб, тя не е тук. Че когато изляза да се разходя и видя прегърнати двойки, сърцето ми се свива. Знам, че благодарение на теб, се чувствам слаба и сълзите понякога заместват усмивката ми. Че тя ми липсва все повече и повече - благодарение на теб. И въпреки всички лоши страни, има и добри. Показваш ми, че това между нас е силно и не може да се пречупи въпреки теб, но така ми се искаше сега тя да е до мен и да държи ръката ми. Да, връзката от разстояние е трудна. Hе мога да я прегърна, когато имам нужда и не се виждаме всеки ден, но има и плюсове - такива връзки ни учат да си вярваме безрезервно и да се обичаме още по-силно, да ценим малките неща - всеки път, в който се видиме на живо, всеки разговор по skype, всяка снимка и всяко сърчице в чата..!
И въпреки всичко винаги избирах теб. Избрах те дори и когато ни разделяха километри, дори и когато ме беше страх да не те видя. Винаги избирах теб, защото никога никой няма да може да ме накара да бъда щастлива така както ти го правиш. Избрах теб, защото никой няма онези пленителни очи и онази прекрасна усмивка която имаш ти!"- Единственото, което знам е, че винаги срещаме отново хората, които сме обичали преди... виждаме ги поне още веднъж.
-Ти и аз ще се намираме във всеки живот, нали?
-Ще бъде трудно... Не обещавам, но ще те търся във всеки следващ живот. Да, в някои не ще те намирам, но пък в други ще бъдеш любовта на живота ми."
"Моят път към теб" - Никълъс Спаркс


Отново и отново гледам в очите ти. Ти си всичко, което желая! Ти ме плени!
Искам да те прегръщам! Искам да бъда близо до теб! Никога не искам да те пускам! Бих желала тази нощ никога да не свърши! Имам нужда да знам...
Мога ли да те задържа за цял живот? Мога ли да гледам в очите ти? Мога ли да имам тази нощ.. да я споделяме заедно? Мога ли да те държа близо до себе си? Мога ли да те задържа за всичкото оставащо време? Мога ли да имам тази целувка завинаги? Мога ли, мога ли да имам тази целувка завинаги.. завинаги?
Отново и отново мечтаех за тази нощ.. сега си тук, до мен! Ти си с мен! Искам да те прегръщам! Да те докосвам! Да те вкусвам! Не искам никоя нощ да тръгвам без ТЕБ до себе си! Просто искам да прекарам всичките си дни,
бъдейки с теб! Да съм живяла, обичайки те!


… И накрая разбрах, можеш да продължаваш да обичаш някой и без да имаш нужда да го виждаш. Налага се. Изгрева така или иначе ще дойде. Трябва да се гледа без слънчеви очила, с широко отворени очи, на открито, да те докоснат лъчите му… Релаксираш … Ти … Спокойствие …
Ще чакам следващата вълна да ме докосне … Пак ти ?... Сърцето ми …


“С времето заобичах потайността. Тя сякаш е единственото нещо,което може да направи съвременния живот загадъчен или пленителен. Достатъчно е човек да потули нещо най-необикновено и то става прекрасно.”

Оскар Уайлд, "Портретът на Дориан Грей"
Виж цялото описаниеСкрий описанието