Яко е! 4 0
334 · 307
Vbox7.com
+ 27
Други сайтове
· Инфо
Здравейте, казвам се Пламен Стаматов от гр. Сливен, на 20 години. Работя като уеб и графичен дизайнер в австралийска фирма/сайт.
Ще се качват видео уроци главно на:
-растерната програма Adobe Photoshop
-векторната програма Adobe Illustrator

Ще започнем от самото начало, ниво начинаещ, докато стигнем до ниво - професионалисти. Ще се научим на тънкостите на програмите, също така как трябва и как НЕ трябва да се работи с тях. Когато стигнем едно по-високо ниво на работа, ще изготвяме красиви Wordpress и HTML5 дизайн темплийти и др.(от уеб дизайна), красиви печатни материали(от графичния дизайн), като се придържаме по европейски и американски критерии за работа!

Ще започнем с няколко въвеждащи урока/лекции за програмата, работната среда, режими на работа и т.н, и постепенно ще вървим нагоре!

Ще говорим и за това как и къде може да продавате продуктите си, изготвянето на един продукт, документирането му, критериите за работа и т.н, за да печелите солидни суми.

Портфолио на DesworkDesigns: http://www.deswork.portfoliobox.me - за да видите готови продукти.

---------------------------------------------Кратко за канала--------------------------------------------------

Реших да направя този профил, където ще се качват напълно авторски клипове, понеже ОБРАЗОВАТЕЛНАТА СИСТЕМА в България е скапана. Както всички знаем програмирането и дизайна в България напредва страшно бързо и с голяма скорост. Хората които наистина разбират се броят на пръсти.
Грешката на всички ВУЗ-ове, в сферата на дизайна и програмирането, е че се изучават главно остарели неща и това е ФАКТ. Не смятам за нормално специалности като информатика или някакъв вид дизайн, да се изучават ОСТАРЕЛИ неща, да се правят контролни на листче хартия и да се пише по дъската с тебешир. Това го има само в България.
Грешно е това, че има стари преподаватели, които ги задължават да преподават едно и също цял живот. Няма как хората, които искат да се занимават с това, да стоят на едно и също ниво, да губят години и излишни пари за един документ, наречен диплома.
Във ВУЗ-овете се въртят едни и същи неща, които не са актуални до този момент към 2015г.

КОЛКО от преподавателите в университетите и училищата са компетентни на тема:ПИСАНЕ на Wordpress теми? Европейски и американски критерии за работа? HTML5 сайтове? Векторизация с Adobe Illustrator? Bootstrap 3.x grid и responsive дизайн и т.н?

Абонирайте се за този канал, както тук, така и в ютуб канала ни.
Така ще се сдобиете със знания и умения на добро ниво.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Пишете ми на този e-mail: desworkdesigns@gmail.com
--
Натиснете Тук за да посетите и харесате Страницата във Фейсбук!
----
Натисни Тук за връзка с мен чрез Фейсбук!
--------
Натисни Тук за да ме последвате в Инстаграм!
--------------
Натисни Тук и се абонирай за мен в Ютуб!
Виж цялото описаниеСкрий описанието

Последни