Клип Коментар

Да,но чужденците умират за нашия боб и сармите :)

.. Звездичке моя .. (star)

.. Моята песничка .. (love)

.. Нежна .. (sun)

:)

Носим кирайските реплики ,а едно време имаше българска качествена стока.Но,всяко нещо с времето си.. Имаме история, имаме красиви носии и няма по разнообразно и хубаво човешко същество от българките..Различни сме , има избор , няма грозни жени и грозно облекло ,има хора с вкус и без вкус..Когато една дама се облече прилично с подходящото за нея облекло,и се поддържа... не е сложила 5 пласта пудра и 6 вида мигли ,винаги ще бъде забелязана и харесвана. :)

Свалени сутиени , не знам колко си... ако можеха от някъде да си свалят и акъл,нямаше да е лошо. :) Всичко ли е,гърди и дупета? Има и много по важни и интересни неща... Фактите ни показват,че отиваме само надолу.

Ето такива клипчета трябва да са на 1-во място в ТОП40..всеки ден..всяка минута.. За съжаление вече няма разнообразие,веселби ..усмивки.Всичко стана интереси,пари и работа.Сивото ежедневие ни убива,бавно. В живота не всичко зависи от нас,има хора,които нямат шанса да продължат напред и нагоре,но важното е също как са го изживяли... Каквото сами си направим,никой друг не може да ни го направи.Нека бъдем по-добри и се усмихвайте повече.Благодаря за истинското клипче , нека има повече такива. :)

Прекрасен текст и дуета е добър.. Силни , тъжни думи , много нежност и болка има... :)

(love)

:)

(hug) ;( :(

Отиде си от мене, приятелко любима!Бог те взе при Него, там, на небето...Решил е Той, че нужда от тебе има,Не помислил за мен и за сърцето... Ангелче ми беше, русичка и бялаИ със сини очи, като две езера...Ако можех, времето бих спрялаИ бих те върнала при мен сега... ;( (flower)

Поклон , ЯНИ! Ще ми липсваш много.... ;( (bow) (flower) Още една звезда свети в небето... :( ... Един човек не може да умре щом с обич във душата ни живее!Сърцето му, когато тъжно спре със спомените светли - пак ни грее!..

(love)

Шао Лин ... усъвършенствал се е много.... (chuckle) Различно е , модерно..харесва ми, бих седнала да ме подстриже , само да не го ядосам... (ninja)

Красиво е , не съм била никога там и може би няма да отида , но ти благодаря за клипа... за няколко минути се пренесох в този рай :) (bow) Огромна наслада за сетивата... :)

Лапсуси на едро... в склада на парламента... :X Без коментар , съсипаха държавата...

Определено инфото ми хареса , благодаря! :)

(hug) (flower)