Клип Коментар

(devil)

По-добре недей :D

Ако всички се ядосваме и съжаляваме,че живеем в България дали ще сме щастливи и ще успеем? Едва ли с това негативно мислене нищо няма да променим.

Велизар Соколов :D

Много селско поведение..отвратително е просто.Сто пъти по-добре щеше да изглежда,ако беше дошла по-спортно облечена,НЕ ПОЛУ ГОЛА и без това огромно количество грим.Стои много грозно..когато тя застане до Кубрат.

Хаха имало време..невъзможно е това момче да се доближи до нивото на Еминем !!!

От къде разбра?

Пред компютъра всички са винаги са много компетентни.Сигурна съм,че вие които казвате колко грешно е това,ако имахте възможност да изкарвате някъде хубави пари и да същевременно да правите това,което ви е на сърцето и вие щяхте да постъпите така.

Бая луд (devil)

Невероятни са.

Как може да сте толкова заблудени и да се връзвате на тия измислици?

Много интересен характер е и пее доста добре. :)

От колите се впечатляват само жалките момичета без достойнство и морални ценности,но съм съгласна че точно те преобладават,но и мъжете им се радват въпреки,че ги плюят непрекъснато.

Най-лесното е да решим,че Езра е -А,а на мен не ми се вярва.Целият сериал е много заплетен и не мога да се съглася,че по средата на сезона сценаристите ще покажат вероятния -А.Но Езра със сигурност има специална роля за която никой не е подозирал.

Може ли да ми кажеш името на оригинала на песента? :)

Готино (devil)

Слаб е трака според мен и си изразявам мнението ;)

Смятам,че доста добре знам при положение,че имам 3000 трака TECHNO на компютъра.

Има огромна разлика от истинското техно.

Да пее за щуротии като повечето БГ рапъри ли? П.С Момчето прави страхотна музика. :)