dmy_music

Биография: Дамян Попов стартира музикалната кариера след участие във формата на БТВ - Music Idol Роденият в Добрич изпълнител завършва средното си образование в училище по изкуства - профил Музика. През 2010 завървша и консерваторията в класа по поп и
Джаз на доц. Алис Боварян. Сред най-успешните сингли на Дамян Попов са Ти Решаваш, Оферта за нощта, Ще продължа, Не виждам без теб, Щом те видя ( feaт Mia) и др. В профила ще намерите всички сингли и клипове, някой от интервютата, лайф-клипчета от концерти. Дебютния албум "Вярвал ли съм" също е част от профила. А,сега вече можете да чуете новото парче "1 милион" която е Музика, текст и аранжимент на Криско!
Official facebook page: https://www.facebook.com/DamyanPopovMusic?fref=ts
cool bg the
Инфо
Клип Коментар

mashina ;)!

:$

:) :) :)

БЛАГОДАРИМ ТИ :)!

Империята продължава да се разраства и след Сюлейман, но само като количество не и като качество, тогава започва и остслабването на силата и. Иначе Османската Империя става Република едва през миналия век...през 1923 !!!! Основана е от Кемал Ататюрк който прави преврат сваляйки от власт султана !

Прекрасно видео, готин монтаж, музика съчетавааща модерен биийт и автентична Българска музика! БРАВО!! Аз пък с нетърпение ще очаквам подобно клипче на Добрич, защото освен красотата на града, би било хубаво да бъде показа красотата на златна Добруджа! Добруджанското крейбрежие - Калиакра, Балчик, Албена...Не знам как ще съберете всичко в 3-4 минути :)!! Още веднъж поздравления!!! ТОВА СА ИСТИНСКИТЕ ПАТРИОТИ и РОДОЛЮБЦИ!!

Супер свежо !! Браво на целия екип!! (bg) (music)

БЛАГОДАРИМ ТИ :)!

Успех на проекта ;)

Прекрасно!

да сравниш Париж и Ню Йорк е като Копривщица и Слънчев Бряг :)!! И двета местенца имат своя чарт, едното е съчетава духа на Европа, романтиката и модерния свят а другото е свръх модерно, интернационално, събира в себе си целия свят....моите везни клонят към Париж! :) Европа си е ЕВРОПА :)!

(snow) (snow) (snow) (bg)

(yes) (yes) ;)

bravoooooo :) qko e (sun)

аз не мисля че можем да обобщим толкова лесно! Аз уважавам труда на Ценаъ и чакам неиниа превод и мисля че с 90 процента от хроата следящи сериала е така ;)! така че ще чакаме с нетарпение превода на втората част ;)!

Това е последниа сезон, очакват се още 1-2 епизод максимум, и един сборен много силзен епизод. Вече се говори и за нов сериал които да продалжи великолепниат век показващ живота на новиа Султан - Селим ;)!

ценаъ88 супер си ;)!

МЕРСИИИИИИИИИИ МНОГО :)!

Nigqr Kalfa ( Filiz Ahmet ) v seriala igrae slavqnka rodena okolo Dunav ina4e samata aktrisa e rodom ot Skopie - makedonska turkinq, za tova i govori bulgarski prekrasno :)!

nova aktrisa ...meriyem q nqma :(!