Клип Коментар

Е па има щит... що да няма и копие?

В Перник доколкото знам даже правят най-добрите звънци, ама и тия да си оправят заглавието. Сигурно знаеш каква е подготовката на един истински кукер, и е смешно (поне за мен) да бъде сравняван с хора накачили парцалчета (или пера).

Проверете за "Старчевата" в Разлог и тогава говорете за кукери. Кожите и звънците на един кукер са от порядъка на 5-8 хиляди лева, а може и до над 10 да стигнат. Тия накачили някакви парцалчета и айде...

Тоя дядо винаги коментира поне на 5 ракии. То и за това му е все тая дали пее Джордано, или Джексън. :D Поне най-накрая го разкриха тоя бездарник.

Туитъра на тая е @yeldayanat, а на телевизията е @AlJazeera_World. Псувайте на воля!

Тук на козата и се размина, защото не беше голяма височината (не говорим за склона). Орелът наистина често ловува по тоя начин - избутва козата от някоя висока скала. В случая не му се получи, ама по принцип има доста голяма успеваемост.

Истината е, че градоустройствените планове на повечето (да не кажа всички) големи градове са отвратителни. На места наистина има възможност да се направят качествени велоалеи, но бюджета няма да стигне, а и трябва да има за крадене.

Папата има 9 официални акаунта в Туитър, като @Pontifex е основния. Другите са @Pontifex_es (испански), @Pontifex_de (немски) и.т.н... Предполагам в Инстаграм (откъдето е "селфито") историята е същата. Не разбирам как сте си и помислили, че снимката може да е истинска, при положение, че акаунта не е verified.

По принцип не толкова простите (за какъвто явно претендираш) хора като теб би следвало да говорят с факти, а не да обиждат. Ако не си съгласен, и не ти се създава дискусия, можеш да ми теглиш един минус и да си подминеш, а не да ми се правиш на Vbox Рамбо... лешпер такъв.

И тия ядат ла*на. Не знам (и не съм си направил труда да прочета) за какво става въпрос, ама е факт, че 60% от територията на Украйна е подарена от руснаците. Не го казвам като русофил - това е факт. В момента са тръгнали да вадят нож на танка, въпреки че имат подкрепата на евреите. Не ми се мисли какъв ще е изхода от цялата ситуация......

Клипа е съвсем истински. Има няколко такива модела на OPPO (не твърдя обаче, че телефона е точно OPPO). Вижте в тубата: "OUKITEL K4000 Screen Test - Knock Nail into Wood". Там един с Oukitel K4000 забива 10 пирона с различна големина и е още по-фрапиращо от това видео. :)

Толкова скъпи неща наистина би следвало да бъдат поставени във витрина.

Много интересно как гръцки самолет (вижте надписа до тоалетната чиния на 00:54) се е озовал в Орегон. Със сигурност това удоволствие му е струвало ДОСТА пари.

Между другото може и да не изглежда, че го удължават с много, но всъщност го удължават с цели малко над 30 метра (99 фута). :)

Добро видео, но от 1738 г. досега са 277, а не 275 години. :)

Как какво? Животните са си в естествената среда, и колкото по-малко им се бъркаме, толкова по-добре за всички ни. Все едно да поканиш 2-ма приятели у вас, а те да доведат 250 човека. Удобно ли ще ти бъде? Даже и това не може да се нарече добро сравнение, ама карай...

Тия па с 55 хиляди джипа ги навъртели. Разбирам, че има разни сафарита и.т.н., ама да ограничат броя на автомобилите поне. Събрали народ колкото публика на футболен мач.

Момичето (доколкото се вижда) изглежда добре във физиономията, ама не разбирам защо си помпат гърдите до неузнаваемост? Според мен си е направо грозно. Да не говорим, че се навъдиха стотици хиляди кифли във Фейсбук, Инстаграм, Тубата и.т.н., които правят подобни снимки/клипове, а после мъжете ни обвиняват в сексизъм. Какво целиш като въртиш гъза по тоя начин? Обама да те наеме в администрацията си ли? Пълна шаврантия...

Още преди дни удариха близо 1000 Туитър акаунти на хора, които се смята, че са близки до ИД.

Плаща 500 паунда квартира (една стая с консумативите в Лондон) и с още 500 може да живее съвсем нормално, без да се лишава от нищо (без да пуши естествено, щото цигарите са 9 паунда). Това са ти 2800 лева заделени на месец. Да приемем, че сте на около 25-годишна възраст и работите 3 години по тоя начин. Ще съберете минимум 100 хиляди лева за 3 години. Тук как ще стане това?! После спокойно можете да се върнете и да развиете нещо. Например може да се занимавате с Форекс търговия.