Яко е! 1 0
54 · 54
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо


I've got Heavy Metal music in my blood; And I'd like to give it to you if I could

Мястото за истинска музика, истински метъл. Ако за теб понятието музика е свързано със звуци, подобни на тези, които издава стар мастилен принтер, препродуцирана и създадена дигитално "музика", напомпани, тунинговани и нацапотени "певици", същества, на които за да познаеш пола трябва да хвърляш боб, начервени, носещи гланц, ходещи на солариум и използващи разни женски козметични боклуци "метросексуални" псевдо мъже, или съвременния "метъл" тип - Cradle Of Filth, Machine Head, груув неща, разни метълкор дивотии, модерен пауър метъл, дъбстеп метъл и всяко едно нещо, което медиите и всички съвременни глупаци определят като "модерно" и "яко", то мястото ти не е тук. Бий хикса. Така или иначе това не е твоя свят и няма нищо да разбереш от него. Ако все пак искаш да научиш какво е истинска музика и как се прави истинска музика, как се е зародил, развил и какво е отстоявал истинския метъл, то заповядай. Тук ще намериш няколко подбрани от мен стари и качествени неща, както и нови групи, които следват истинския завет на първооснователите. Такива неща, които са били прекалено груби и необуздани, за да ги показват масово по музикалните канали и да ги пускат масово по радиостанциите. И знаеш ли какво - на тях не им е пукало, не им пука и сега. Това най - просто и образно казано е метъл.

Аналоговият звук и аналогово записаната музика е истината! Винилът превъзхожда многократно дисковете и mp3 - ките. Той е и най - качествения носител на музика. Качествените групи трябва да се подкрепят. Единственият начин за това са официалния мърчъндайз, официалните издания на албумите и концертите им. Това е фенщина в най - тежката й форма. Нещо, което най - вероятно отново не разбираш. Все пак според теб щом го има в интернет, значи няма нужда да го купиш. Още една от многото съвременни глупости.

И всичко това, което прочете, е моята философия и начин на живот.

А ако се чудиш що съм гледал профила ти - ми, влязъл си в група, в която съм модератор. Обичайната практика правя - преглеждам новите

http://samoistina.com/

http://www.lostbulgaria.com/


Виж цялото описаниеСкрий описанието

Последни

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама