Яко е! 2 0
39 · 38
Vbox7.com
+ 1
Други сайтове
· Инфо
Exsess е познат на голяма част от Българските почитатели на електронната музика с неговото специфично звучене ,което винаги успява да се впише в модерните разновидности на електронната музика. С плътните си бас линии ,тя може да ви накара да настръхнете слушайки неговите сетове ,чрез които успява да накара хората да танцуват с усмивки на лицата по време на парти. Кариерата му едва сега започва , но той вече е успял да спечели многобройни почитатели, както и подкрепата на голяма част елитни музикални артисти. Цел и постоянство са ключовите думи на младият, бързо развиващ се диджей.

Човекът, който стои зад артистичното име „Exsess” се казва Христо Андреев . Роден през 1990 г. в град Севлиево, България, той израства с разнообразен музикален вкус, като съзнателно се опитва да опознаване красотата на различните музикални жанрове . През 2004г., той започва да проявява по сериозен интерес към музиката и по конкретно към диджейството. През 2006 година започват неговите по сериозни участия и резиденции в няколко нощни клуба на територията на България, чрез което успява да натрупа опит и практика, налагайки се като един добър и прогресивен музикален артист, който може да накара хората да се забавляват с усмивка . В момента той следва висшето си образование със специалност „Финанси“ в Стопанска академия Д.А.Ценов в гр. Свищов. Освен с музика, той се занимава и с редица други начинания в сферата на предприемачеството, рекламата, уеб услугиte и др.

Съчетано с резиденциите които е имал в родната си страна, той успява да се впише като гост диджей на големи събития концерти, плажни партита, частни партита и клубове на високо ниво. Освен с музика се занимава и с мениджмънт на събития на открито през летните месеци, както и между стените на няколко клуба, като целта му е да промотира млади артисти на територията на България и извън нея.

Неговата музикална колекция демонстрира изискан подбор на парчета. Той винаги се стреми музиката, която пуска на живо по време на участия да се доближи максимално много до модерната музика, която сама по себе si se харесва на голям брой почитатели. Тя е средно-аритметична за двете страни на почитателите слушащи електронната музика. –Тези,които харесват ъндърграунд и тези, които харесват по комерсиалната музика ремиксирана така, че да се впише по възможно най елегантният начин в клуба.

www.exsessdj.com
Виж цялото описаниеСкрий описанието

Последни