faceless__

Impossible is NOTHING !!!

cool
Инфо
Клип Коментар

Само на мен ли на места гласът и ми напомня на този на Софи Маринова ? Колкото до песента, не е лоша :)

Да беше прочел и един Буквар :D

Ще е нещо уникалнооо !!! Там сме задължително (yes) (horny) :@

Четох в една статия, че лично Путин им е подписал разрешението за създаване на организацията, защото бил заинтересуван от идеята :)

Всеки знае, че зад тяхната организация седи Путин, който ги подкрепя напълно и за това не подбират колите, даже пред полицейско управление имаше един епизод. Евала и добре, че е Путин зад тях иначе нямаше да се получат нещата. (y)

Наистина ми харесва, клипа е на едно съвсем друго ниво, както и песента. Евала на всички, които стоят зад проекта :) (bg)

@dark_fury в България има 5 Авентадора и си се возят без особени проблеми :D Естествено избират си маршрута предварително хахах

Очаквано добра комбинация, както винаги ! Мадматик и Явката, на челна позиция в личния ми ТОП5... (bow). Респект до небесата и само успехи момчета, заслужавате го ! (bg) (bow) (bg)

Изтегли си AdBlock, напълно безплатна е и блокира всички такива глупости... :) Нервите ми доста намаляха, от както я имам :D. Колкото до трака... той сам говори за себе си.. Madmatic лично за мен най-добрия куплет направи (bow) (y)

Fifa 14 за PC и Xbox 360 S коренна разлика ;х... На Xbox 360 S графиката е в пъти по-добра. Но като цяло от 11 нататък е еволюцията. (yes) (yes)

Не случайно хората са казали... " Думите са по-силни от оръжията" ! Браво Емо, за пореден път показваш, колко добър и истински човек си. Точно и за това всички твой клипове са уникално, защото си себе си. (bow)

Не мога да повярвам, че това е истина :| Цялото ми детство премина с поредицата "Бързи и яростни", чувствам все едно съм изгубил приятел, човек, който познавам от много години... Почивай в мир ВЕЛИКАНЕ !

Pour It Up :)

Общо взето дисва шамара в тая песен, поне аз така го разбирам след случката в онова предаване :)

А смятахме, че няма да има песен, която да мине " Аз съм 6" в топ100. Килата отново избухна с уникалния трак, бас, лирика, флол, всичко на ниво !!! Надявам се още много такива песни да очакваме от него, Дриско може само да се учи !!! (bow) :)

Ами представи си, не за първи път ми прави впечатление, че бутилката не мърда от там и представи си, но няма толкова гъст сайдер :( ;)

Емо, евала отново доказа, че си най-добрия влогър, но моля те, моля те, кажи какво по-дяволите има в бутилката от Somersby зад теб :D :D :D :D

Silvia s14 ili 15, не съм много сигурен, но по-скоро е 15 :)

Евала за клипа много се смях, но само едно не мога да разбера..., какво по дяволите има в шишето от somersby зад теб :D :D. Не спира да ми прави впечатление и да се чудя всеки клип... :D

Песента е супер зареждаща, а баса.... баса просто не може да се опише ;х :D