fanfara

Последните три желания,на Александър Македонски

Когато разбрал,че е на прага на смъртта,Александър Велики,свикал своите генерали и им съобщил последните си три желания:

1.Да се пренесе ковчегът му,върху раменете, на най
добрите лекари които са били по онова време.

2.Съкровищата които бил придобил(злато,сребро,скъпоценни камъни),всичко това да бъде пръснато по пътя към гроба му.

3.Ръцете му да останат пуснати извън ковчега,за да се виждат от всички.


Един от генералите,учуден от необикновенните желания,попитал Александър за причините.

Александър Македонски,му обяснил:

1.Искам най-видните и добри лекари да вдигнат ковчега ми,за да показат по този начин,че ДОРИ И ТЕ СА БЕЗСИЛНИ ДА ЛЕКУВАТ, ПРЕД СМЪРТТА!!!

2.Искам земята да се покрие от съкровищата ми,за да могат всички да видят,че БЛАГАТА КОИТО ПРИДОБИВАМЕ ТУК.....ТУК ОСТАВАТ!!!

3.Искам ръцете ми да се люлеят от вятъра,за да могат всички хора да видят,че ИДВАМЕ С ПРАЗНИ РЪЦЕ НА ТОЗИ СВЯТ И С ПРАЗНИ РЪЦЕ СИ ОТИВАМЕ ОТ НЕГО„когато свърши за нас НАЙ ЦЕННОТО КОЕТО ИМАМЕ–ВРЕМЕТО!!!


ВРЕМЕТО Е НАЙ-ЦЕННОТО СЪКРОВИЩЕ, КОЕТО ПРИТЕЖАВАМЕ,ЗАЩОТО Е ОГРАНИЧЕНО.Можем да правим пари,но не можем да правим ВРЕМЕ.Когато посвещаваме време на един човек,ние му даваме една част от живота си,която никога не можем да възстановим.

ВРЕМЕТО Е НАШИЯ ЖИВОТ.
НАЙ–ДОБРИЯТ ПОДАРЪК,който можеш да дадеш на някой,това е времето,ТВОЕТО ВРЕМЕ!!!

И ти приятелю мой,ако имаш “усета”,ще разбереш,кой,кога и защо ти дава НАЙ–ДОБРИЯ ПОДАРЪК!!!
cool bg
Инфо
Клип Коментар

Мнооо смешно,да не кажа тъпо!Не ти се е получило. Клипа ти е тъп и е същия като този който представяш.

Никога не е бил голям , просто PR. Той е Митко манекена.Менаджера Данчев хитро излъга Манчестер да го купи и като видяха , че нищо не става от нашето момче.Взеха да му подават пасове за гол за да не му падне цената и бързо, бързо го продадоха.Това е Митко посредсвен футболист от България. (nosebleed) (nosebleed) (nosebleed)

Да, не е лошо да спреш.Не ти се получава!

Ти разбираш от мъже, колко магаре от военна музика!Поне питай някой или няколко мъже какво харесват и тогава се изявявай.

Той като че ли и български не може да говори.Бърка времената! , а да ли не е от махалата?

Пълна повърня.Грозни лаЙлонови скумрии.Така изглеждащи и най-вероятно с такъв мирис.Чак пък звезди?!Смени заглавието на "Оседлани родни фолк звезди".

Един от най-продалите се . Първо изплагиятсва шоуто на великия Тодор Колев - Бог да Го прости.Второ играе си на лъженка с хората а пък съшевременно се мазни на политиците.Не му се връзвайте на селския тарикат.И Вас ще използва за да изкара пари.Яхна вълната на недоволството през 1997г. заедно с Костов и после започна да плюе срещу него.Ако някой има среща с него нека го попита.Защо никога не покани Тодор Колев в шоуто. И т.н.

Росене ти си бита карта.Каквото и да кажеш никой не ти обръща внимание.Скрий се и си лижи барека.

"Текста" е супер Т Ъ П!Още веднъж чалгата доказа, че не е за да се пее.Напротив да се плагиатства в клипове и да се показва реклама тип Порно.А това бившо моме съм го слушал на живо на един празник то мнооого издиша.Вие като издоена биволица.

Свали си Mozilla Firefox browser, след това си качи добавка (add-ons) Adblock Plus 2.7.3 стартирай филтъра за България и всичката помия ще изчезне.Има и за телефони зависи с кой браузер сърфираш.Предай на всеки този съвет.Успех!п.с.проблема не е в рекламите, а че генерира трафик за който сме платили и ни изчерпва мобилния интернет.

Иване, опорочихте предаването започнато от Големия Ричар Груев.Бог Да Го Прости!С това миткане по разни платени каналчета и вадички ти олекна тотално.Преди беше цяло събитие да се гледа Ф1. Ти и хората с теб ще залезете безславно както другите преди теб.п.с.не приемай това като лична нападка просто това е мое лично мнение споделено с хората които гледахМЕ Ф1

Много нагли тези чалгарки.Плагиатстват на поразия и после се хвалят.Долва гмеж!!!

Тя КалитУ е отдаавна в меномауза по отношение на пеенето.Чалгата е вредна за Вашето здраве.Защо ли?!Там не се пее,там се отварят усти и се записва в студио с различни програми.Почти никоя чалга певица в България - НЕ МОЖЕ да изпее една нейна песен акапела!Да не говорим за поголовното плагиатстване от сръбски,гръцки,а дори от света на попа и рок музиката.Загледайте внимателно устните им следващият път докато пеят .

Програмата се казва AdBlock, има е за всички браузери !Горещо е препоръчвам.Добавете е като (плъгин) добавка.Спира всички боклуци.Пречи само на някой порно сайтове за информация kа гледащите такива.Успех!

А може ли далбока за 3 минути?Понеже се казва за плитка!

Тъпо,тъпо та чак вдлъбнато! (no) (no) (no)

Ако си грозен перфектно селфи не се получава. :D

Дебела пача! :X

Слушайте само музика която не ви харесва,защото някой хора го казват.НЕ СЛУШАЙТЕ ЗАПАДНА МУЗИКА!Тя ви покварява и ви кара да ставате наркомани да бъдете ниската прослойка на обществото и т.н. ...

Имах предвид ,превод на цялата емисия, а не на песента!Иначе какъв е смисъла да се качва цялата емисия :X