Клип Коментар

Принципно е така...навсякъде подобен талант се продава за милиони,Леброн е най-добрия в това което прави от няколко години насам,може би е малко досадно за нас обикновените че с 50 милиона може да си бърше г*за,като се има впредвид че прави още 2 пъти повече от реклами,продукти и т.н,но определено си ги е заслужил.Ако си мислиш,че да бъдеш атлет като него е по-лесно от колкото да си миньор или дори лекар,се лъжеш...Такива таланти като него рядко се срещат.

На ASOT беше мазало,тук очаквам още повече!!Пък и какво са 50-60 лева за една незабравима нощ,при положение че 90% от хората ги дават тия пари за цигари...Вие преценете кой вариант е по-добрия.

сопол...

Ferry! (star)

Rick Ross ft. Wale - 600 Benz (Instrumental)

Above & Beyond - On My Way To Heaven (Seven Lions Remix)

Утрееее (love)

Power lifting...Техниката е предназначена за увеличаване на силата и избутване на по-тежко...За това си отлепя гърбa.

edito level: 1337 (love)

снуки бе!човека на инжекцията... :X

Ако и той беше на ASOT-а щеше да е перфектно!Еваларка за трака.

Еверъбодъ по конете,летс го да ги яздиме :D

Овошляци ;дд

Бива...За листото само давам : DD

Нищо не се разминава,просто някои държави отчитат месеца преди деня - месец/ден/година.

@malkoto_koteВече не...В eventim се изкупиха последните останали билети от 60 лева,сега са налични само ВИП за 100 лева.

Има линк на страницата на yaltaclub във фейсбук :)

E,няма база за сравнение между ASOT и Tomorrowland...Все пак Tomorrowland продължава няколко дена и съдържа над 40 ди джея,пък и си е само electro.

Поръчах билета преди 2 дни и дойде днес,все още държи цена от 60 лева...Съмнявам се,ако изкупят и тези,да стигне повече от 70-80 :)

Добре че цената на билетите се покачи до 60 лева,че дано и още по-нагоре за да няма такива мазни чалгари,дето давате по 5 лева за някоя дупка,да слушате тия силиконови кифли на плейбек.Така като те гледам,май само ти си на наркотици...емигрирай,брат!