Клип Коментар

Толкова я обичам тази жена! Нямам търпение да я видя в Банско!

И у нас ще ги махнат, просто у нас, понеже сме несвободни заради историческата си обремененост, нещата се случват по-бавно. В Унгария създадоха парка Мементо - парк - музей на диктатурата, където преместиха демонтираните паметници. В Чехия и Прибалтийските републики голяма част от паметниците са премахнати. В Полша в момемта тече кампания по демонтажа. В Украйна да не говорим. Така че вярвам,че ще доживеем и ние. :)

Напротив, точно обратното е истина - нкъде по света няма паметници на диктатори и окупационни армии. На диктатори вероятно само в Северна Корея и в Русия. Където имаше, ги махат. В много от европейските страни от бившия лагер направиха паркове - музеи на диктатурата., където преместиха паметниците. В други просто ги демонтират. В Полша в момента тече поредна кампания по демонтажа. Що се отнася до Виена, за Виена действително Червената армия е освободител. За нас е окупатор.

Има известна разлика между паметници на освободителна война и паметници на диктатура, не мислите ли? Никъде по света няма паметници на диктатори и окупационни армии. Където имаше, ги махат - Полша, Чехия, Унгария, Прибалтийските републики демонтираха много от своите паметници. В Полша в момента тече поредна кампания по демонитранео.

Хайде холан, сякаш е нужна диктатура, за да се строи. Сякаш само в България се строеше. Да не говорим, че няма по-грозно и некачествено строителство в Европа. Градове като панелните соц гета - Димитровград, Дупница, Карнобат... ще намериш само в Африка. В най-добрия случай и в Албания. Щото в цяла Европа само Албания беше по-бедна от нас. И евентуално Румъния.

Откакто бях концерта ѝ, не мога да спра да я слушам. :) <з

Браво! Страхотен превод! По-добър е от моя. Ако бях потърсила предварително, изобщо нямаше да си губя времето дапревеждам. :)

Е не! :))) Тези двамката са водещи и артисти на световно ниво. Само по италианските телевизии съм виждала толкова талантливи водещи. А италианците правят най-добрата телевизия в сета. В България всички останали, които виждаме "по телевизора", са на светлинни години зад тях.

Е не! :))) Тези двамката са водещи и артисти на на световно ниво. Само по италианските телевизии съм виждала толкова талантливи водещи. А италианците правят най-добрата телевизия в сета. В България всички останали, които виждаме "по телевизора", са на светлинни години зад тях.

Е много е талантлива! Капките вода правят чудеса. Миналия сезон капка по капка станах фенка на Азис. Този сезон - на Преслава. А я мислех за някаква си там лигла. :D

Световна звезда! Имах чувството, че съм се върнала на концерта на Boyz II Men в НДК.

Такава емоция вложи в тази песен, с която не е по никакъв начин свързан, че му повярвах на всяка дума. Всъщност не е никак необяснима емоцията. Той е в ситуацията на гурбетчията от песента...

Най-много ме развълнува мисълта, че това момиче няма нищо общо с тази песен нито като възраст, нито от географска и културна гледна точка. :) И въпреки всичко излезе на тази сцена и пя така, че никой не разбра, че тя не е пораснала с тази песен и няма своята любовна исгория с нея. :)

Световна звезда. Горда съм, че е в нашия X Factor.

Обичам го този човек. Горда съм, че е в нашия X Factor. Издига го до неочаквани висоти. Steven you make me emotional beyond words. I love you man. :)

Бяла жена да пее така, при това българка.... Горда съм и се вълнувам отвъд изразимото. Обичам те бе, жена!!! Искам да те слушам!!!!

Аз пък много го харесвам и като мъж. Мъжествен е, има красива усмивка и топло излъчване. Ако бях по-млада изобщо нямаше да се замисля. ;)

Е взе ми акъла. Какви ти селскостопански гимназии и кораби бе?! Тя си е родена за сцена.

Proud Mary на Тина Търнър.

In love. <3