Това ли е най-красивата абитуриентка? Пловдивчанка остави интернет без думи

Яко е! 23 2
6 698 · 6 698
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо

В разгара на абитуриентските балове сме и дори и да сме завършили отдавна, шумното броене до 12, както и красивите развълнувани млади хора няма как да ни оставят безразлични. 

Предстоят още балове, още кралици на баловете да бъдат избрани, но една девойка от Пловдив със сигурност ще се бори за титлата "Най-ослепителна абитуриентка". Това е Дебора Георгиева.

Красавицата навърши 18 г. през есента на миналата година, така че ще може съвсем законно да вдигне наздравица на абитуриентския си бал.

Дебора завършва френската гимназия в града под тепетата и вече се занимава професионално с мода.

Дебора е много стилна:

Също толкова стилна беше и на изпращането си от гимназията:

Яко е! 23 2
6 698 · 6 698
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо
ФЕН ТВ – твоята музика!

ФЕН ТВ е модерната музикална телевизия, която предлага ежедневен микс от най-горещите български и балкански поп-фолк хитове, както и българска фолклорна музика.

Телевизията стартира излъчването си на 12 ноември 2003 г. и радва своите фенове с ексклузивно програмно съдържание.

Ексклузивни премиери на едни от най-големите звезди в попфолк жанра, видеоклипове, авторски предавания и рубрики са само малка част от нещата, на които зрителиите на телевизията се наслаждават 24 часа в денонощието в SD и Full HD формат.

ФЕН ТВ е каналът, който избират хората в България и по света, на възраст от 25 до 45+. Любимата телевизия на малки и големи достига до домовете на над 2 300 000 домакинства в страната ни, тъй като Фен ТВ присъства в 98% от кабелните мрежи в България и може да бъде намерена в основните пакети, както на сателитни, национални и регионални оператори.

Извън границите на България, ФЕН ТВ се разпространява чрез кабелните и IP мрежи в територии като:

Албания, Македония, Босна и Херцеговина, Словения, Молдова, Сърбия, Косово, САЩ, Канада, Австралия и Турция. Програмата на телевизията достига до своите многобройни зрители и по кабелен път и сателит Hellas Sat 2.

ФЕН ТВ е част от медийната група на Кю Мюзик Медия Груп.www.fentv.bg
www.facebook.com/fantv.bg
www.youtube.com/fantvbg
Виж цялото описаниеСкрий описанието