fiore

Тук приключих.Няма да качвам повече клипове.Няма да отделям от свободното си време и да полагам труд за сайт,който вече не си заслужава.Това,което не е цензурирано от "модератори" ще бъде изтрито от мен.Благодаря на всички,които следят моя профил вече
9 години.Благодаря за коментарите и оценките.Радвам се, че успях да споделя с вас близо 4000 клипа.
Пожелавам ви всичко най-хубаво и до нови срещи :)


cool bg
Инфо
Клип Коментар

Благодаря! Да видя тази песен с превод беше едно мое огромно желание! Ти си вълшебница (love) (love) (love) (love) (love)

Блокирал си получаването на лични съобщения и не мога да ги пратя отговор.Моля,оправи си настройките,за да се разберем как да ти изпратя филмите.

Diziler,ти хубаво ми пишеш съобщение,обаче аз как да ти отговоря,като си блокирал опцията за отговор.Съобщения можеш да получаваш само от хората,с които сте взаимни приятели.Моля,ако видиш този коментар оправи си настройките или ми дай друг начин за комуникация. :) Пазя си някъде архив на филмите и ще ти съдействам да си попълниш липсващите части.

(love) (love) (love) (hug) (sun)

(sun) (love) (flower)

(love) :*

Благодаря!(love) (hug)

не и тук,всичко от колекцията ми е изтрито от администраторите на сайта.

Разтърсваща песен!Когато ти се роди дете виждаш как изглежда сърцето ти...Няма нищо по-силно от майчината обич...

(love) (dance) (music) Любовта-най-хубавото нещо :D

(love) Любима песен!Благодаря!

Официалния клип :D Много благодаря (love) (hug)

(yes)

Благодаря!Прекрасен поздрав! (love)

(love)

(flower)

Няма да има повече подобни филми.Всичко качено го трия.

Страхотно!Благодаря! (flower)

Аз ви благодаря за хубавите думи!Радвам се,че споделяме едни и същи незабравими спомени от този сериал.Аз бягах от училище за да мога да го гледам :D Радвам се,че след толкова години го пуснаха отново въпреки,че дублажа не е същия. (love)

Както отговорих и на предишния ви подобен коментар: проблема не е в качеството на клипа,а най-вероятно в качеството на вашия интернет.Съжалявам.Докато не намерите "по-силен" интернет няма да може да гледате нищо.