Жесток скандал на Мис Вселена! Американска миска нагруби грозно колежка

Нарекоха Мис САЩ "Мис Ксенофобия"

Яко е! 14 0
6 075 · 6 075
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо

Грандиозен скандал се разгоря по време на репетициите за церемонията по избирането на новата Мис Вселена. Кандидатките за приза са вече в Банкок, където ще се състои шоуто. 

В центъра на скандала се оказа претендентката от САЩ, Роуз Самърс. В лайв чат заедно с други две миски обсъждат четвърта миска - Мис Камбоджа, Рерн Синат. Тя не знаела английски. 

Всъщност Рерн не знаела никакъв друг език, а това било много изолиращо.

Преди това пък се подиграват на английския на претендентката от Виетнам.

В социалните мрежи всичко това беше прието много остро, а Роуз Самърс беше разкъсана от критики. Дори я нарекоха Мис Ксенофобия. 

Мис САЩ се извини, разбира се, като заяви, че думите й не са разбрани правилно. Това от своя страна не помогна на разстроената Мис Камбоджа, но на последната поне й беше назначен преводач.

В крайна сметка Рерн прие извинението и заяви, че тя говори на езика на любовта. Някои миски пък дори подчертаха, че целият този скандал е в полза именно на претендентката от Камбоджа.

Яко е! 14 0
6 075 · 6 075
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо
Четирите принципа на духовността
Първият принцип гласи:
"Който и човек да срещнеш, той е правилният"
Това означава, че никой не идва в живота ни случайно.Всеки, който е около нас, всеки, с който влизаме в контакт, ни учи на нещо или ни помага да се справим със ситуацията, в която се намираме.
Вторият принцип гласи:
"Каквото и да се е случило, то е единственото нещо, което е можело да се случи"
Абсолютно всичко, което сме преживели, не е могло да се случи по друг начин.Това се отнася и до най-малкия детайл.Не можете да кажете: "Ако го бях направил по различен начин…щеше да е различно".Не, това, което се е случило, е било единственото нещо, което е могло да се случи и е трябвало да се случи, за да си научим урока и да продължим напред.Всяка случваща се в живота ни ситуация е абсолютно правилната, дори ако провокира разбиранията ни и егото ни.
Третият принцип гласи:
"Всяко нещо започва тогава, когато трябва да започне"
Всичко започва в правилния момент, нито по-рано, нито по-късно.Когато сме готови за нещо ново в живота си, то също е там, готово да започне.
Четвъртият принцип гласи:
"Това, което е свършило, е свършило"
Когато нещо в живота ни свършва, това помага на развитието ни.Затова, обогатени от последните ни преживявания, е по-добре да излезем от тях и да продължим.Никак не е случайно, че четеш тези думи.Ако са те докоснали по някакъв начин, значи е било необходимо и си осъзнал, че дори всяка снежинка пада там, където трябва.
Виж цялото описаниеСкрий описанието