fntghost

Знам че не съм качвал от няколко години клипчета тук но обещавам да наваксам здраво естествено от вас зависи всичко дали ме следвате на всякъде в другите сайтове и платформи които посещавам редовно Благодаря ви че гледате моите клипове!
cool
Инфо
Клип Коментар

Хубава епизод

Всъщност и аз съм пренебрегвал жена за игри и то предимно CS............ XD :D

НЕ всеки изоставен ромско дете в българия има техният късмет далече от родината но щастливи малко ме е срам да го кажа но аз също съм осиновен бил съм и при българи бил съм и при цигани изводат ми за тях е че се отнасят различно с мен подозирам че съм от ромски произход но не ми пука за това поне тези момчета не са ги тормозели там в Америка а мен тук в българия с този расизъм ми скриха шапката отказах се да търся родителите си аз също съм роден 1995г. в Сливен но Живея в Гр.Твърдица и аз се разплаках когато видях този видео запис! (bg) (love)

Как да не ти дам лаик за този урок супер

Пич всичко ми хареса в клипа само имам една малка забележка пред да направиш подобен клип ти мислил ли си че някой от споменатите от теб вериги може да се обидят знам че това е със цел Забавление но малко си прекалил със грубите лафове но нищо клипът беше и доста интересен ,. имаше и много забавни "Моменти" но Ако решиш да направиш пак подобен клип ти препоръчвам да намалиш малко грубия език

(no)

cool

урока ти е як но ти препоръчвам като правиш Урок за игра или за нещо др. се успокои !

Честито на Всички Именници само Успехи и Късмет !

не съм хейтър но клипа въобще не ми хареса показваш от къде да си я теглим но! не показваш как се инсталира играта според мен е мн Тъпо ! " Следващия Път се постарай повече !

Много трудно все едно си инсталираш CS Нищо сложно

хоста не съществува вече ~!

:D

пич урокът ти е стар но полезен за начинаещи ще пробвам и аз като теб дано и при мен се получи Имам въпрос Мога ли да кача собствени стилове тоест изработени от дизайнер и да ги кача ако е възможно Свържи се със мен ! изпрати ми лично съобщение !!!

е хубаво направи бе тая година няма Получа подарък от дядо коледа ХД :/ :D (gift)

името на песента ?

филяк накрая те предадоха хахаха :)

ТРЕПАЧ аз го знаех това но хубав Урок браво ! :-3

:X

много си тъп