Яко е! 10 0
154 · 154
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· ИнфоТова е другият ми акаунт във вибокс. Първият е под името "cartoonnetworkata" . Реших да имам втори акаунт главно заради името на първия. xD

GOD HATES US ALLLLLLLL!!!

Любими Групи :
1.Metallica
2.Exodus
3.Slayer
4.Destruction
5.Apocalyptica
6.Kreator
7.Grave Digger
8.Thin Lizzy
9.Iron Maiden
10.AC/DC
11.Fear Factory
12.Green Day
13.Children Of Bodom
14.Deff Leppard
15.Sepultura
16.Soulfly
17.DIO
18.Queen
И МНООГО,МНООГО ДРУГИ.Просто мързелът е лошо нещо.

Относно компютърни игри - много са..а и не ми се нарежда.

ДО ЗАБЛУДЕНИТЕ ЧОВЕЧЕТА,КОИТО СЛУЧАЙНО СА СЕ СПРЯЛИ ПРЕД ПРОФИЛА МИ :
1.Трябва да сте адски малоумни,за да си мислите,че цял живот можете да слушате Линкин Парк - ЩЕ ВИ ПИСНАТ! И по-добре прослушайте нещо,което и утре ще ви кефи.
2.Бийбър фенчетата сте жалки.Мислите ли,че след 2-3 години ще го помните?Пораснете малко! Огледайте се,че около вас има и по-хубави момчета!Намерете си живот!
3.До Токио Хотел фенчетата - Абе на вас не ви ли писна? Не знаете ли,че Токио Хотел са отминала история?Преди 1-2 години беше мноого модерно да се слушат,но е минало тооолкова време..Ето ви съвет : Вместо да си губите времето и да разпространявате вицове,че били най-великата групи се научете на музика.
4.До "кифлите" - Гади ми се от вас! Мислите ли,че като сложите 1 тон грим някой ще ви хареса такива - каквито сте? И друг въпрос : Защо мислите,че сте красви и ще можете да имате дълга връзка с някое момче?Жалко,че сте се превърнали в боклуци с голямо самочувствие..наистина жалко,че ми дишате въздуха!
5.Чалгарки/чалгари мазни..вие бликате от простащина! Иде ми да се гръмна като някоя/някой от вас ме заговори.Научете български,научете какво е музика,влизайте в час вмсето да ходите да пушите и да се правите на готини - БЪДЕТЕ ИНТЕЛИГЕНТНИ! Чалгата не учи на добро,разберете го!
6.ДА ЖИВЕЕ МЕТЪЛ НАЦИЯТА! Колкото и да ни тъпчи обществото - НИЕ СТАВАМЕ ПО-СИЛНИ! И колеги метъли,не си мислете,че като изоставите черните си тениски на групи и сложите някакви ризки и розови тениски ще е за добре! То си проличава кой е болкук и кой не е!


"Описание:
Поп фолка е моя живот, страста ми е истината. Хобите ми е да я доказва, така че металчета пазете се! "

- Um..that made my whole fucken' day! Ha-ha-ha-ha..ops..ha-ha-ha-HA-HA-HA.
Виж цялото описаниеСкрий описанието

Последни