gab4eto_baby

И к`во правя тук ли?Ами просто оглеждам! Надута съм-с тези,които са ми безразлични..
Двулична съм-да,с тези,които са двулични с мен..Грозна съм - да,според завистливите..Държа се така,както другите се държат с мен!!!
/> Т0ва съм АЗ!! Може да съм всякаква но поне съм СЕБЕ СИ!!! SKYPE-не давам на всеки! Oтговарям на всички зависи какво сте ми писали ! Много си обичам ПРИЯТЕЛИТЕ те са всичко за мен! НЕ ме вълнуват мутирали момченца с претенций за Мъже! \"Различните\" момиченца останете си различни ,че ако станете еднакви какво ли ще стане?!?
... ПРОСТО БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ!!!
Ако имате някакви терзaния спрямо мен, и не ви харесвам или ви е яд на мен.. не мога да ви помогна! Искам да ми пишат забавни и позитивни хора, а не глупаци, които се чудят къде да си избият комплексите и каква обида да напишат, че да им обърна внимание!..Не се притеснявам, от това което мислите за мен.. И без това повечето от вас са заети да се притесняват, от това което аз си мисля за тях..
Не така ма како, да си курва не е яко ! Сякаш харчиш паричките на тати, само и само някой загорял да те разклати.. Ок де, разголи дупенце - бъди курвенце...Но мацка запомни - и по сутиен да застанеш, по - готина няма да станеш.. завистлива кифла

Аре Copy описанието ми и се радвай на живота!

тв0я съм ,използвай ме,..развличай с.е..е
скъпи,аз обичам те - събличай се!

* ..Gолеми лайнари! многO пари.Фешън Футbолисtи! Gоли женi. Mанеkенки, Gъзарkи, наLапалi bлизалkи! Bсичkи сtе еdнаkви..He сtаваtе за CваLки! 16 гоdинi нЯма цици,Cуtиен! нЯма пишkа,а е CупеRмеN !! .. *

Не чувам, не виждам и спрях да се обиждам
от празни приказки по мой адрес!

Да вi wлиза уdоbно, путkи заsпали ..
cool
Инфо