Яко е! 2 0
14 · 14
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо
"Гласът на младите хора"
Здравейте, ние сме млади, амбицирани за промяна и будни студенти. Някои от нас учат политология, други са избрали правото, а третите икономическите науки. Създадохме блог, като го озаглавихме "Гласът на младите хора", защото тематиката и насоката на блога е отправена към бъдещото на нашата нация, а именно младите хора, младите граждани на Република България.Към какво се стремим :

Да събудим съвестта – човешката и гражданската на хората. Да видят, че младите искат
да остават в България и да се развиват точно тук – до семействата и приятели си. Да алармираме компетентните органи да изпълняват задълженията си, защото будни и активни млади хора има и те трябва да бъдат не просто чути, но и послушани.

За нас :

Ние сме млади хора, които все още вярват, че в България могат да имат развитие и шанс. Имаме позиция, имаме мнение, но повечето хора имат такова. Важно е то да бъде изразено, да бъде чуто, да достигне до хората. Много мнения се изразяват, но това не ни спря да дадем хоризонт и на нашето. Създадохме блог "Гласът на младите хора", в който публикуваме авторски статии, които са личното убеждение на авторите по тема, която за тях е интересна и важна, която има много аспекти и предизвиква дебати и в обществото. Екипът ни все още не е голям, но работи добре - с желание да се развива. Наскоро активността ни закипя и подехме инициатива, посветена на това да разбудим съвестта на гражданите.
Регистрация: 15.06.2015 г.
Гледана от: 0 потребители за 24 часа
Виж цялото описаниеСкрий описанието

Нови клипове · Виж всички