hindi_latino_turkish_serials

Индийските сериали са нещо ново в българския ефир: нещо екзотично, различно и зарибяващо.
В този профил ще се качват главно хинди сериали с български субтитри, като Музика, неизвестна
на никого .
"Музика, неизвестна на никого" е индийски сериал, от 2010, разказващ за премеждията в живота на Гийт. Когато става на 18, тя се омъжва за мъж на име Дев, който живее в Канада. В двамата нараства любов, или поне в единия. Няколко дни след сватбата им, Гийт бива принудена да напусне Индия, да напусне семейството си и да отиде да живее в чужбина. Но на летището тя разбира че цялата любов е била една огромна лъжа. Дев я оставя и заминава без нея. Сестра му- Нентара, всъщност е негова съпруга.
Гийт претърпява цялата измама, но се оказва че е бременна от лъжеца. Тя не знае как да признае пред всички как ще има дете от Дев, защото цялата им репутация ще бъде унищожена.
Докато намира сили, да претърпи тази болезнена любов, тя се запознава с Маан, който неколкократно спасява живота й. Отначало се държи грубо с нея, но в последствия между тях пламват искрите на любовта (love) (flower) (inlove)

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________СНИМКИ ПО ВРЕМЕ НА СЕРИАЛА:
GIF:--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________cool bg
Инфо