Клип Коментар

Уж не можело да се следи информация през въпросния "Тор" , а всъщото време ако го изтеглим имало вероятност да ни проследят веднага или да ни хакнат компютъра?Нещо не можах да схвана...

Гоше, аз пък да те светна, че попфолк музиката не е измислена от сърбите, а от целия Балкански Полуостров. Тази музика обединява всички държави на Балканите! :)

А бе да ви кажа повече родители трябва да последват примера на дядката, че тва наше поколение доста прилича на свинето във видеото - промити мозъци от последствието а така наречената "ера на технологиите", в която уж техниката е създадена, за да помага... Ама за какво да помага се питам аз? Може би за промиване на слабоумни мозъци?

Ох... ама големи сърца имате бе!Ама като колите прасе у село и агне на Гергьовден проблем няма нали?

100 комплексирани Бай Ганьовчета неможещи да видят по-надалеко от носа си, свикнали с ракията и сланината поръсена с червен пипер, докато слушат Цеца, Азис или някоя друга мазна чалга дали минуси...Евала на момчето, справи се блестящо! П.С. Ама то тука ние в България сме си свикнали да си плюем нашето и никога няма да излезем от калта, в която сме, докато това продължава!

Пичага, поинтересувай се малко преди да пишеш неподготвен! В света няма нито един излекуван от подобно нещо - няма и да има! По тази логика айде ти се опитай да станеш гей - няма как!

Никой не твърди това пич! Никой не те кара да бъдеш гей и никой не е способен да ти промени сексуалната хетеро ориентация, както ти не можеш да промениш ничия гей такава! Клипчето е с цел да се възприемат различните от теб! ;)

Мразя ви комплексари!

;(

Абсолютно! :D

Естествено е нормално да има едно всеобщо мнение, НО винаги ще има представителна извадка, която не се приспособява към това всеобщо мнение! ИДИОТИ!

Едно от най-малоумните неща на този свят е да съдиш без да познаваш и разбираш!Важното е човек какво самосъзнание има, не с кого си ляга / дали е гей или лезбо/ не какъв цвят на кожата има, не от каква националност е!

После нямало хомота при животните...да бе ДА! :D :D

Е, според теб какъв е този танц? И как няма да е чувала, тъй като Belly dance в превод на английски си означава кючек. :)

Велики времена бяха! :) :(

Поздрав за Емилия, ми се струва това... :D

Предпочитам Азис :D:D

Кой не иска? Ама няма какво? Кинтиии :)

Уау...кефи ме на МАКС! :D (dance)

(sun) :) :)