imissher

Здравейте, аз съм Мишер :) Занимавам се с модерен балет, музика и дизайн на дрехи :) Това е моя личен блог канал в който ще качвам интересни видеа свързани с моето ежедневие ..Не обичам да говоря за себе си, с това си начинание аз просто се забавлявам..Забавлявайте
се и вие :)
Producer: www.7talents.bg
cool bg avt part
Инфо
Клип Коментар

Защо има толкова злоба в думите ти? Грозно е, младо момиче си.. :|

много далече си..:)

Негативен фийдбек мила, е едно..а обидни коментари е съвсем друго:) Харесвам и приемам обективната критика, но простащината няма как да приема..Прощавай!

Е, съжалявам, но ще продължавам да качвам :)

Това далеч не е моята работа, драги ..:)

Поне 3,4 :)

Всяка една жена би могла да се втали ако е последователна в това, което съм показала..То е ясно,че няма как от 1 път за 5 мин да се случи това.Резултатите се постигат с последавотелност! А по повод това до колко разбирам от нещата, които върша не съм длъжна да давам обяснение, особено на човек който не е в час и не разбира идеята на нещата,които снимам!

Руса си, така е:)

Веднага ти отговарям..Нарочно говоря с простички думи за да е достъпно за всички и лесно разбираемо ..Ако кажа плие, биха ме разбрали само хора, които се занимават с танци, а не е това идеята. Има нередности по повод заснемането, така е, но върху това се работи и ще бъде коригирано. Благодаря за адекватната критика, приемам я ..Поздрави :)

Уважавам свободата на словото, но твоето далеч не е слово, а просто поредния просташки коментар..а аз имам все пак родители, които възнамерявам да предпазя от това да четат глупости за мен..В акаунта ми ще се трият абсолютно всички обидни коментари, които дори не са обективни .. Аз съм учила подрастващите на глупости? А ти с коментарът си на какво ги научи? На думата "ковра" ли..която дори не съществува в речника ? Хубава вечер и спри да мразиш..От омразата се погрознява бързо :)

До акаунта ми освен мен, достъп има и екипът от 7 Talents, които трият коментари като твоите ! Малко мозък се иска за да се досетиш,че не съм само аз в тази продукция! Поздрави :)