incredible_bot

http://vbox7.com/play:0881f7a3
http://vbox7.com/play:0881f7a3
http://vbox7.com/play:0881f7a3
Тази песен ми бърка в мозъка!!!
http://www.vbox7.com/play:0d910519
www.youtube.com/watch?v=5OmMPaLmxKg
=====================================================================
/> Това е моят живот. Той е сега или никога ... няма да живея вечно ... просто искам да живея, докато съм жив !!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
А това са най - великите песни, създавани някога, някъде и никога и никъде, на тая земя, тоя свят, тая ВСЕЛЕНА!
http://vbox7.com/play:cf984058
http://vbox7.com/play:739f7f4e


===
Какво ще ми говорите за тлен, щом този свят от памтивек е грешен!!!
===

- - - - - - - - -

" Музиката е откровение , по-висше от мъдростта и философията ... "
- Лудвиг Ван Бетовен

- - - - - - - - -

Човек трябва да живее твърде дълго , за да разбере колко кратък е живота.

Човешкото етично поведение трябва да се базира на симпатия, образование и социални връзки и нужди; никакви религиозни основи не са необходими. Човек ще живее доста мизерно, ако е контролиран със страх от наказание и надежда за награда след смъртта
- Айнщайн


В писмо на Айнщайн до философа Ерик Гуткинд - 3 януари 1954 година.
------ >

" Думата бог за мен е единствено проява и продукт на човешките слабости, а Библията е сбор от почтени, но все пак примитивни легенди, които, освен това, са съвсем детински. Никаква, дори най-умела интерпретация не може да промени това за мен. "

===
"Борбата е безмилостно жестока.

Борбата както казват, е епична.

Аз паднах. Друг ще ме смени и...

толкоз.

Какво тук значи някаква си личност?!

Разстрел, и след разстрела – червеи.

Това е толкоз просто и логично."
===
Откровено за смъртта:

Ако падна искам да знам, че съм скочил, а не че някой ме е бутнал.

Целта на живота е смъртта и той винаги я постига.

Страхуваше се да не го отровят и... умря от глад.

Нашата най-голяма грешка е в това, че гледаме на смъртта като на бъдещо събитие. По-голямата част от смъртта вече е настъпила - времето, което е изминало й принадлежи.

Всичко на този свят има своето значение за човека само докато той е жив или има други хора на земята, които да си спомнят все още за него. И боговете на Олимп умират, когато хората ги забравят.

Всичко можеш да преживеееш, освен своята смърт.
===
cool grp
Инфо
Клип Коментар

Като върл фен на Хард Рок и Хеви Метъл музиката, тая песен така докосва душата, ако там има нещо, което може да се нарече душа... просто е престъпно нежна, добра, енергична! Колко да е голяма госпожица Алла? До луната и обратно? Шапки долу и точка!!!

Тая песен така взе да ми харесва, заради Саймън Уитлок. Това е австралийски дартс играч от професионалната дартс корпорация. Той излиза с тая песен и си викам дай да я проверя, че ме радва. Браво за превода! Отначало помислих, че е Боб Марли, бая така стила прилича, че и гласа на моменти де... говоря, когато я слушах по време на излизанията на Уитлок.

Не искам да споря! Омръзна ми да съжалявам! (love) (broken) (love) (broken) (love)

Много добре се е получило,... аз даже в момента го усещам много, много добре. особено първите и последните фрази... леш! (broken)

... расте. Какво е това ? Всеки ден там умират в адска агония милиони животни, всеки ден. Всеки ден хора нямат какво да ядат. Всеки ден останалите видове изчезват, а тишината расте като РАК от наша страна, като ТУМОР, който унищожава живота и планетата. Стоим настрани, все едно гледаме както казва, но нищо не виждаме! После казва елате, ще ви науча, но думите му никой не чува, докато се кланят на боговете, които те сами създадоха! Така виждам аз нещата, дистръбед имат не една атеистична!

Ако можете да разберете какво иска да ви каже... това прониква в мозъка ми! Здравей Мрак, той отново е сам и си говори само с мрака, защото няма разбиране. Има видение, което е променило живота му, че света не е такъв, какъвто иска да е, а вече вижда това, което е. Сам върви по трудният път мислейки, като вижда хора, които говорят, но не казват нищо, чуват, но не слушат, хора, които ги е страх да кажат това, което искат, заради нещо там в небесата, което те сами създадоха, а звука на тишината...

ABBA - Fernando

Какво силно... това парче е брутално. Тия са неземни.... това момче с гласа е килър. истински килър. Егати войса, егати чудото.... текста.. текста си е живота.. видеото... абе всичко е на най-високо световно ниво. Жалко, че ботовете слушат изпадналата чалга и "модерния" поп, та си нямат на представа какво е истинска музика.

Darkness - трябва да си много спрял, за да пишеш, че той бил на по-добро място в момента, точно под тази му песен. Грам не си разбрал посланието на песента и на Леми.

Супер, супер, браво на теб, че качваш такива песни със субтитри... браво. Доста трудно може да намериш подобни песни преведени, забелязал съм, че ти го правиш. Благодарности от мен! (flower) И густо за песента! (dance)

Аз съм почти тук... направи така, че да съм изцяло и завинаги тук!

Велико.. кво вика накрая на филма."Хората се качват в метрото .. и умират там... дали някой ще забележи?" Голям филм. Иначе живота е странно нещо, необятно, камоли с някакви измислени и жалки канони и правди. Доверието в даден човек.. падне ли веднъж, просто падне ли веднъж, трудно се връща и това не са просто думи. Ако си го усетил, ще разбереш. Просто такива песни ме карат да мисля и това е. Вече не знам на кой да имам вяра честно казано... дано се бъркам, как се надявам. (love) --> (broken)

Всъщност оригинала е на Police - every breath you take

И как няма да лети... не си спомням как минаха тия 4 години... вече съм на .. 23... лети, лети, трябва да разбереш с кой ще живееш живота си ей! Бъди по добър с всичко и всеки!

За бицепс и трицепс в един ден ли тренираш?

Какво разправяш ве брат ми... тоя кавър смазва всичко. Колко обогатен сравнен с оригинала, но и няма как де иначе. Тоест има, има много кавъри, далече от този. Това наистина е КЛАСА по всеки един параграф. Шапки доли, направо се размазвам, очите ми се насълзяват по ред причини в тоя несправедлив живот... в него, музиката е спасението за мен, футбола и атеизъма, Вселената... но за някои същества спасение няма, няма кой да ги чуе у помогне. Ей, бъдете по-добри ейййййй хора ли сте кво сте!!!

16:17това беше доста добро!

Е .. успях и аз да видя нещо хубаво в "Популярните днес" на сайта! ... (rock) или по-точно приятелкта го видя и ми показа. :D LONG LIVE ROCK N ROLL!

Е явно още един път мога да повторя този текст, след 3 години.... дали ще има още нещо, за което да повторя? Май е неизбежно да няма!

Филма е много добър, страхотна история. Може да се усети, може да те докосне... песента пък ако си преживял подобни неща с баща или дадена любов, с любимата... също влияе много. Де да можеше и превод да има, грешка нямаше да има. Браво все пак, че е качена. Малко са клиповете с тази песен.