Клип Коментар

Ох ,това момиче още не се е научило да отговаря бързо,ясно...Само мрънка..

ОХ това е от руски сериал.. Сваты :)

Ох боже , то попринцип и в магазините да си купиш цигари ти е 18+ . в дисцотеките сущо е 18+... и кво под 18 всички си купуват цигари и са по дискотеките ..

Някой доста е сгрешил със заглавието.. Русия не е това :)

Ти нещо не си в ред.. Или просто си на не повече от 14 ?

Абе ти си някъв пълен олигофрен чесно.. Ти идея имаш ли какво говориш.. Заради такива като вас наивници... хората в България живеят така.. Защото селянското и байганьовското е във вас.. Където имате по-голям "келепир" сте там.. Слава богу ,че в България има и свесни хора,мислещи трезво.. Ако не бяха руснаците , нямаше да си българин в момента, а кой знае какъв.. идиот

О,Боже Господи колко сте наивни , не предполагате,че това може да е дори манипулация от страна на украинските фашисти и останалите . Много е просто ... Нека продължават да ви лъжат европейците и американците докато България остане само с роми,защото всички емигрирате..Русия все ви е черна , а дори не знаете как е животът там и как политиката защитава руските граждани.. Вие си слушайте телевизията и си замазвайте очите.

Ох това е от руския сериал "Сваты" :)

БРАВО :)) НАЙ-ДОБРАТА!

ВИЕ знаете ли нещо за руската армиа , ДЕЦА... КОЛКО ВЕЛИКА И БОГАТА дуржава е това. Да се молим да не стане воина. Баба Ванга си е казала,че ще има 3 световна..

НАИ-НАКРАИА РУСКА ПЕСЕН В ТОП-А :)

Moi poznati se svurzaha s tova predavane.Vsichko e istina,naistina pomagat i vsichko e bezplatno ;)

Предаването е украинско,но тя е от Москва :)

Рускиня :)

Браво.Едно наистина хубаво видео в ТОП-а .. Браво,че има хора,които се сещат за такива "обикновени хора",които са направили много повече от "необикновените"! :)

Да , "най-големия" е , "най-великия" е .. и е бил осъден на 11 години затвор за групово изнасилване.Айде моля ви се,на такива хора ли ще правите евала.

Оф тоя грозник ще говори кой е травестит и кой не.Македонката е много красиво,свясно момиче и успяло.Докато той си остана с името Прашката и лятото работи като чистач на тоалетни по дискотеките.Лично съм го виждала.Толкова е прост... и противен.

Това че е красива,прави ли иа курветинка?!

Абсолютно.

Защо не дават пак такива сапунки ? :(