Яко е! 60 7
777 · 776
Vbox7.com
+ 1
Други сайтове
· Инфо
ЙОАН 3:16
ЗАЩОТО БОГ ТОЛКОВА ВЪЗЛЮБИ СВЕТА,
ЧЕ ДАДЕ СВОЯ ЕДИНОРОДЕН СИН,
ЗА ДА НЕ ПОГИНЕ НИТО ЕДИН,
КОЙТО ВЯРВА В НЕГО, НО ДА ИМА
ВЕЧЕН ЖИВОТ.

Господната молитва
Когато я получиш, в нея се казва:
Отче наш, който Си на небето, да се свети Твоето име, да бъде Твоята воля, да дойде Твоето царство както на небето, така и на земята. Насъщният ни хляб дай ни и днес, и прости нам дълговете, както и ние прощаваме на длъжници си. Не въведи нас в изкушения и спаси ни от лукавия, защото е Царството Твое и силата и славата до веки. Амин!
ГОСПОД ПОИСКА ОТ МЕН ДА ТИ КАЖА, ЧЕ ИДВАЩАТА ГОДИНА ЩЕ БЪДЕ ДОБРА ЗА ТЕБ! Без значение кой и как се опитва да те нарани - няма да успее! Предопределено е да се справиш и ще постигнеш със сигурност всичко, което си си поставил за цел!През 2011 -та всички твои агонии ще бъдат отклонени и победите и просперитета ще настъпят в живота ти изобилно.
Днес Бог потвърди края на твоите страдания, скърби и болки, защото Той, който седи на трона си, те помни. Той е отнел твоите изпитания и ти дава радост. Той никога няма да те разочарова.
Аз почуках на райските врати тази сутрин и Господ ме попита: ”Какво мога да направя за теб, мое дете?” А аз казах: „Отче, моля те закриляй и благослови четящия това писмо!”
То никога не е било прекъсвано. Изпрати го на колкото човека можеш. Той знае, ако нямаш 20 човека, на които да го пратиш. Важно е усилието и загрижеността, с които ще го пратиш. Това е силна молитва! ТЯ не наранява! Тя само може да помогне!
"Ето, стоя на вратата и хлопам; ако някой чуе гласа Ми и отвори вратата, ще вляза при него и ще вечерям с него, и той с Мене."
Откр. 3:20


Виж цялото описаниеСкрий описанието

Последни