iss_pyaar_ko_kya_naam_doon_

src="http://text.glitter-graphics.net/hearty/h.gif">

Куши е обикновено момиче от провинцията, което вярва в семейните ценности и силата на любовта. Срещата й с арогантния богаташ Арнав, който на пръв поглед е нейната пълна противоположност, преобръща живота и на двамата. Арнав не вярва нито в любовта, нито в бог и счита традиционния семеен бит за пълна отживелица, а единственият роднина, който значи нещо за него, е сестра му Анжали. Той смята, че всеки има своята цена и може да бъде купен или манипулиран. Между двамата се оформя странна връзка, преплитаща любов и омраза, която намира израз в една постоянна, тиха война. Предстои им да извървят дълъг път по "Пътеките на любовта", в търсене на истинските ценности и чувства.

Благодарение на сериала и ролята си на "лошо момче" в образа на арогантния богаташ Арнав, кариерата на актьора Барун Собти тръгва стремглаво нагоре и го изстрелва сред звездите на индийското кино и телевизия. Преди да изиграе Арнав, той е познат сред зрителите като арогантния и манипулативен фотограф в сериала „Шрадха" и пациент, страдащ от наркотична зависимост, в медицинската драма „Среща на сърцата". Но именно ролята на Арнав му позволява да докаже актьорските си качества, а неподправения му чар спечелва сърцата на дамите. Известността на Барун излиза далеч извън границите на родината му. Британското списание Eastern Eye поставя актьора на трето място в класацията си за най-сексапилните мъже в Азия. Любовта на зрителките към Барун стига до там, че когато тръгва новината за спиране на неговото участие в „Пътеки към щастието" и прекратяване на снимките на сериала, някои от тях изпращат на продуцентите писма, изпълнени със заплахи.

Подобно на своя екранен партньор, актрисата на Саная Ирани, която изпълнява ролята на Куши, преди своето участие в „Пътеки към щастието" е била популярна с изпълненията си на по-тежки и порочни като характер образи в блокбъстъра „Унищожени от любов" (Фанаа) и военния сериал „Леви-десни-леви". Ролята на Куши разкрива чувствеността на Ирани като актриса и я превръща в доминиращо лице на телевизионния екран. Нейният талант обаче щеше да остане неоткрит за широката публика, ако Саная не беше послушала своята майка, която настояла момичето да се насочи към актьорската кариера. Актрисата е сред най-младите носителки на ITA Face of the Year' Award през 2008 година, а на следващата година е номинирана за New Talent Awards Best Actress

За участието си в „Пътеки към щастието" Буран и Саная са отличени с една от най-престижните телевизионни награди STAR Parivaar Awards за любима екранна двойка през 2012 година. Двамата актьори споделят, че между тях на снимачната площадка е възникнало истинско приятелство, което надхвърля рамките на работната среда. Барун и Саная често са лица на благотворителни кампании, които са посветени на каузи, които подкрепят. Екранната химия между двамата актьори превръща „Пътеки към щастието" в един от най-гледаните сериали с над 217 милиона зрители. Поредицата печели сърцата и на публиката в Русия, Казахстан и Обединените арабски емирства.

Дали обаче техните герои Арнав и Куши ще успеят да открият път един към друг, ще разберем в премиерния за българския ефир сериал „Пътеки към щастието" от 11 април, всяка събота и неделя, от 18.00 ч. по Diema Family.


Arnav&Khushi;//BrownRainarnav khushi pictures
Инфо