Клип Коментар

Що ти звъни айфона с рингтон на сони бе :D :D0:28

Mercedes ML270 CDI Ивелин Симеонов

Много добре! Като науча стойката ще се включа и аз в предизвикателството! :D ;)

Абе пич,кого лъжеш? build 9100 или не съществува или е Windows 8, а 9200 си е чиста 8-ца. Пък и клипа не е твой,тъй като е на немски.

В Чернобил ще си има радиация още хиляди години и да,там наистина има огромни сомове,заради радиацията. То и около нашата АЕЦ има големи,тъй като там водата е топла (тъй като минава през АЕЦ-а и се използва за охладителна система). Пък този водолаз трябва да е бая смел да обикаля около тези сомове! :D ;)

Черния Тони - Спортът е изкуство

Всички сте с грешни твърдения! :D ;) Това,че е експлодирал 4-ти блок не означава,че е унищожил растителността или животните. И мУтации не е имало,това е само в играта STALKER,просто животните са умирали,дори да е имало мутации,се е пазело в тайна.

Сега се прави нов,голям,френски (до колкото знам) съркофаг над цялата Чернобилска АЕЦ,който би трябвало да държи с десетилетия и да не пропуска никаква радиация.

Реакторите,въпреки,че са погребани,все още излъчват радиация,дори да е малко. Радиация си има разпръстната из цяла Европа (България дори е била 5-тата най-засегната държава),но с времето тя се неутрализира (намалява).

АЕЦ "Ленин" (Чернобил) е бил гордостта на СССР и затова град Припят (на 3 км от него) е бил толкова модерен,получавали са хубави заплати и така. Отделно има и град Чернобил,той е по на изток и там живеят около 500 души (работници в Чернобилския

Важен е флага на САЩ-много добра реклама прави. :D

Радиацията не пречи на природата,а това как ходят си е техен проблем,те ще имат после лъчева болест и здравословни проблеми. Трябва да се върви единствено по асфалт,да си с гумен екип и дозиметър. И града няма да бъде годен за живеене поне 900 години

(yes)

мусака няя викаш на полмос гей щот ще дойда в селцето ти и ще те запаля ей цигане

мустака еби си криското и си лягай

Дриско никъв рапър не е,бахти боклука,само за себе си мисли! :@

gotina e :P

Админите в тая верига са пълна боза...банват без причина с перманент бан даже,няма демо рекордер,следовател

иначе браво на човека,дето ги пропуди (yes)

добре че няма в моята махала...направо с вуздушната пушка ще ги очистя