iwakis

Същността е в скромността ТЯ краси човека ! голямата работа сии даи го по - полека ... там където съм плувал на теб щи е дълбокоо затва не дей ме гледа от високо СТРАШЕН СИ ЕЕЕ не са бараш ако са сменим един мои ден няма да искараш ... КАЗВАМ ТИ ГО
ДИРЕКТНО В ЛИЦЕТО звезделинеее ЗВЕЗДИТЕ са на небето , затва недеи ми се надува ве лек и аз съм човек и ти си човек НЕЗНАЕШЛИ че куршума струва стотинки ... НАКРАЯ ОСТАВАМЕ САМО НА СНИМКИ.... от мен помни едно ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА както уж е една и съща с главата надолу се преобръща БАНГ БАНГ и та гази ТАНК ... ПРОСТО Е .. ЖИВОТА Е БУМЕРАНГ !!


ПАРИИ кара света да се върти..продадени мечти различни цени , едни и същи съдби на ФИНАЛА САМИ
бедни души фрашкани с пари КОИ СИ ТИ ? първо бъди после съди, мълчи , мрази и се моли бог да ти прости и ПОМНИ безплатното ЦЕНИ няма кои с пари на щастието да ПЛАТИ!!
Инфо
Клип Коментар

???

адблоцк се казва програмата и да почерпиш :D

(yes)

(yes)

големи са :D :D :D (yes)

(yes)

(yes) :D

много добра :P

(yes)

всички бакшиши примерно

(yes) :D :D

(yes)

:D (yes)

Не просто не си показва тъпкачите пред медиите :D :D

(yes)

:D :D

Какъв е смисъла на този коментар ?! :Д

99 пишете в заглавието , 97 пишете в клипа , а като го питате е на 96 опасна работа сте нова тв :D :D :D

Марешки е човек с амбиция към доброто на България и това и сляп може да го види , а медиите и 95% от хората в парламента са едни пиявици ,които трябва да бъдат разнищени от а до я и достояние на обществото. Целия този пиар и фърляне на кал в очите на народа се манипулира именно чрез медиите , с нагласените си новини диктувани от депутатите.

бясна е (yes)