Жельомир

ЖельоМир - Лечение с Пиявици - https://piqvica.bg 0988902129 Хирудотерапия и Медицински Пиявици https://www.youtube.com/channel/UC3FIv0CwdtFU5fA0oXXU10g?view_as=subscriber
Купете медицински пиявици.
Хирудотерапия - лечение с медицински пиявици.
Цена за медицинска пиявица 7 лв на брой. При поръчка на повече броя - отстъпка в цената. Посетете сайтовете ни piqvica.bg piqvici.bg email-medicinska_piqvica@abv.bg тел: 0988902129 skype-wordmaster2 Предлагаме и онлайн книга за Хирудотерапия на английски.
Пиявиците, които ще получите са отгледани специално за лечебни цели в стерилна среда. Могат да живеят с години в дома ви, като им осигурите благоприятни условия и грижа. Съхранявайте пиявичките в чист стъклен или пластмасов съд, съобразен с броя пиявки които ще отглеждате и удобството-широко гърло за лесно боравене. Ползвайте чиста речна, дъждовна или чешмяна вода. Осигурете им достъп на кислород-покриите гърлото на съда със здрав плат, кърпа и прихванете с ластик. Уверете се, че е уплътнено добре и пиавиците няма да избягат. Дръжте пиявиците си на тъмно и хладно, далеч от пряка слънчева светлина. Можете да поставите камъчета на дъното, в които пиявиците, търкайки се си свалят старите кожи. Сменяйте водата веднъж седмично или като прецените, че е за смяна. Индикация за това е многото насъбрана слуз на дъното и по стените на съда, представляваща сменените кожи пиявиците.
Пиявките можете да си ги поставяте сами а може и с близък човек който да асистира. Пригответе си: сълферки, дамски превръзки, хавлия, тиксо, буркан с вода за напитите пиявици. Преди започване на терапията не трябва да сте ползвали : парфюми, сапун, шампоан,крем или други изкуственини или естествени мазила и миризми по тялото си. Настанете се удобно и поставете пиявицата на желаното място където искате да се хване. Тя ще започне активно да изследва зоната и да търси подходящо място да се залови. Можете да поставите няколко пиявки в една област, може и да ги позиционирата в различни части на тялото. Обикновено за един сеанс се ползват 5-10 бр, а при тежки заболявания в напреднал стадии до 33 пиявици! Времетраенето на терапията е индивидуално при всеки. Като се насмучат се пускат и падат сами. Напитите дръжте отделно от гладните пиявици, за да не стане канибализъм. От мястото където е пила пиявицата, ще изтича кръв смесена с лимфа с часове. Използвайте превръзките или хавлията да подсушавате кръвотечението. След терапията си почивайте или поспете. Следете превръзката и сменяйте с нова като се напълни. Спазвайте суровоядна диета седмица след терапията. Първите дни след това не яще месо,животински продукти, не пушете, не пийте. Приемайте свежа плодово зеленчукова храна за предпочитане сурова. По този начин новата кръв, която тялото ще образува ще бъде по-чиста, което допринася за подобряване здравословното ви състояние.
cool
Инфо

Последни